Teresat - storczykowy kącik
-
- 500p
- Od: 31 gru 2008, o 20:04
Teresko, obejrzałam Twój wątek i zachwyciłam się kwiatkami
Śliczna ta cytrynka, a fioletowy-po prostu cudo
Czy ten który teraz u Ciebie kwitnie to ten sam którego zdjęcie zamieściłaś na 1 stronie w "storczykowych wspomnieniach"? zupełnie inne odcienie na zdjęciach powychodzily
No i gratuluję keiki
mam nadzieję że dobrze rośnie?
pozdrawiam,
Basia

No i gratuluję keiki

pozdrawiam,
Basia
- AnnaL
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Teresko storczyki masz bardzo ładne,mnie zauroczył ten cytrynkowy i fiolet. Te kolory są trudne do zdobycia. Życzę Ci dużo pączków i potem kwiatów, które cieszą.
Pozdrawiam Ania
Pozdrawiam Ania
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam

- teresat
- Od: 2 lip 2008, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Reniu, Basiu, Aniu, dziękuję za odwiedziny
Cóż, kocham moje zwierzęta, nawet jak narobią szkód. Potrafią wszystko wynagrodzić.
Ten fioletowy storczyk, który teraz kwitnie, to ten sam co we wspomnieniach. Pęd kwiatowy usechł od góry ok. 10 cm, a to co pozostało żywe rozgałęziło się na dwa i kwitnie na obu. Kwiaty są nieco mniejsze, ale jest ich sporo.
Nie mogę się powstrzymać i codziennie zaglądam do keiki, podglądam, czy dobrze rośnie.
Rośnie
Ten cytrynowy też bardzo urokliwy. Mam nadzieję, że będzie miał więcej kwiatów i ucieszy nas swoim pięknem.

Cóż, kocham moje zwierzęta, nawet jak narobią szkód. Potrafią wszystko wynagrodzić.
Ten fioletowy storczyk, który teraz kwitnie, to ten sam co we wspomnieniach. Pęd kwiatowy usechł od góry ok. 10 cm, a to co pozostało żywe rozgałęziło się na dwa i kwitnie na obu. Kwiaty są nieco mniejsze, ale jest ich sporo.
Nie mogę się powstrzymać i codziennie zaglądam do keiki, podglądam, czy dobrze rośnie.
Rośnie

Ten cytrynowy też bardzo urokliwy. Mam nadzieję, że będzie miał więcej kwiatów i ucieszy nas swoim pięknem.
- Agita
- Od: 5 lis 2008, o 15:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Tereso, masz piękne kwiatki. Taki fioletowy z białym obrzeżem też mi się marzy, że o keiki nawet nie wspomnę! Niech Ci się zdrowo chowa maluszek ;)
Pozdrawiam, Agnieszka
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz