W.o...Kotach - 3cz.(07.01-08.06)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

To się Stefankowi poszczęściło :D
adameck
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 28 lut 2008, o 18:49

Post »

Ale ładna kicia amba. Ile ma tygodni? Pamiętam jak to było z moją niną. Malutka byłą i wszystko musiała drapać. Ale teraz to stara kocica i każdy ruch dla tej leniuszki to wyzwanie. Za bardzo ją utuczyłem :?
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Adameck Stefan i jego rodzeństwo urodzili się 11-go lutego. W poniedziałek kociaki będą miały 3 tygodnie. Pozdrawiam AMBA
Awatar użytkownika
Tamka
50p
50p
Od: 13 sty 2008, o 14:43

Post »

Ambuniu miła jakby Ci się udało wszystkie razem kiciusie uwiecznić na zdjęciu przed opuszczeniem domku rodzinnego to było by wspaniale :lol: ale czy się da :roll:
Pozdrawiam Tamka
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tamko - kochana na dzisiaj właśnie zaplanowałam sesję fotograficzną maluchów i na pewno coś wstawię. Muszę tylko pożyczyć aparat od syna. Mój nadaje się głównie do fotografowania obiektów nieruchomych - kocięta wychodzą zamazane. A jak Twój Meniuś ? Napisz coś o swoich zwierzaczkach. Pozdrawiam Cię serdecznie AMBA
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tamko! Udało mi się! To nie jest takie proste! Aby złapać te potworki odwrócone pyszczkami w stronę aparatu musiałam się nieźle "napstrykać" na zdjęciu od lewej strony: Jeżynka, Stefan i DemonObrazek
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Super fotka :lol:
Awatar użytkownika
dewuka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2008, o 13:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Obrazek
Zastanawiam się czasami w jak małym pudełeczku może zmieścić się mój Abiś? Tutaj w pudełku po świecach... :lol:
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 mar 2007, o 21:26

Post »

Mój Pikuś ,jak był mały uwielbiał leżeć w nocniku syna :D

Pela jakos się trzyma ,ale nadal jest osowiała

Obrazek Obrazek
Pozdrawiam, Ania
Moje dalie i lilie
Mój ogród:2007/08/09/10/11/12
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Marysiu przesliczne te Twoje kociaki.Najbardziej podoba mi się Stefan.Ładnie jest umaszczony.Moja Pela miała 5 kociaków-1 cały czarny,1 czarno-biały,1 cały rudy,1 rudo-biały,1 szary.Podzieliła kolory swojego futerka :D
Pozdrawiam, Ania
Moje dalie i lilie
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Anulko! Nie wiem dlaczego ale Stefan jest ulubieńcem nas wszystkich. Demon jest bardzo podobny do Bubka(swojego starszego brata) i myślałam na początku że to on będzie moim faworytem - ale to Stefana najbardziej hołubię ze wszystkich kociąt.
Od wczoraj mam problem z Mefistem. Rozchorował się na zapalenie pęcherza i bardzo cierpi biedaczek. W sobotę byliśmy u weterynarza, dzisiaj dostał tabletkę -a jutro znowu kontrola u weta. Pozdrowienia dla Ciebie i zdrówka dla Peluni - Maria
Awatar użytkownika
Tamka
50p
50p
Od: 13 sty 2008, o 14:43

Post »

No nie :lol: :lol: :lol: udało się Ambo, to nie lada wyczyn moje gratulacje , wiesz nawet nie przypuszczałam , że wyjdą tak ślicznie a ten po prawej stronie to mój "ulubieniec" :lol:
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Marysiu! oj to niedobrze -mam nadzieję ,że lekarz mu poradzi.U kotów nerki i pęcherz to słabe punkty.Długo trzeba leczyć te schorzenia.Trzymam kciuki ,aby kociuś szybko wyzdrowiał.
Stefan to bardzo ładne choc nieczęsto spotykane imię.Mój Tata miał na imię Stefan :D Ale nie dlatego wybrałam Stefanka tylko najbardziej mi się podoba :D
Pozdrawiam, Ania
Moje dalie i lilie
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Imię dla Stefana wybrała jego nowa pani a raczej jej chłopak. Mefisto był dzisiaj znowu na zastrzyku. Sprawy urologiczne to faktycznie jego słaby punkt. Chorował już na nerki około 4 lata temu, od tej pory jest cały czas na specjalistycznej karmie. A mimo to znowu mamy problem. Biedulek jest taki grzeczny że nawet wymiotować chodzi do kuwety. Ale jest już lepiej, przynajmniej tak mi się wydaje. Maria
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Trzymam kciuki !!Musi się bidulek męczyć i cierpieć.Niestety leczenie tych spraw to długotrwałe podawanie leków i tak ,jak napisałas karmy.Taki kotek wymaga cały czas pomocy człowieka .Mam nadzieję ,że Mefisto szybko wróci do zdrowia i jest to sprawa przejściowa.Podrap go za uszkiem ode mnie :D
Pozdrawiam, Ania
Moje dalie i lilie
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”