I to mnie nazywaja czarodziejką
Ogródek Kogry cz. 10
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek Kogry cz. 10
Hmmm ... Pogoda nie sprztyjała za bardzo, zapowiada się raczej nieurodzaj, a w Kogrobuszu wprost przeciwnie!
- tara
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko witaminki i to na dobranoc rozkosz, ja właśnie oglądam moje śliwki na kompot ale pewnie pójdą do kosza - zaprzyjazniły się z robakami i to przesadziło, że jutro śliwa idzie pod piłę, dosyć mam jej kaprysów a jej ramiona robić będą za oparcie dla róż lub powojników.
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Grażnkoa le masz witaminek...porwałam si trochę 
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Grażynko przydało by się to słoneczko ze zdjęć dzisiaj , od rana leje i końca nie widać .
Genia
Genia
-
x-d-a
Grażynko, ale U Ciebie w Kogrobuszu urodzaj! Piękne, dorodne owocki
A jesień wprawdzie już czai się gdzieś niedaleko, ale przed nami jeszcze wspaniałe, ciepłe babie lato
A jesień wprawdzie już czai się gdzieś niedaleko, ale przed nami jeszcze wspaniałe, ciepłe babie lato
- dodad

- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Aż mi ślinka poleciała. Tylką z tą dietetyczną to chyba nie do końca. Ja nie moge się oderwać od owoców, a potem w biodrach rośnie 
Przepiekne niebo. Szkoda słów! 
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Och,z chęcią poskubałabym z Tobą tą kolacyjkę

- nitka55
- 500p

- Od: 26 sty 2010, o 20:40
Grażynko Dostałam dzisiaj rano twoją olbrzymią paczkę
.Jeszcze raz gorąco dziękuje ,jestem Twoim wielkim dłużnikiem
U mnie równiez leje ,zimno i na plecach czuje jesień ,a winogronek i brzoskwini już części nie masz jak ja się dorwałam do owoców to mnie już nie oderwiesz
U mnie równiez leje ,zimno i na plecach czuje jesień ,a winogronek i brzoskwini już części nie masz jak ja się dorwałam do owoców to mnie już nie oderwiesz
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Ewuniu ja tez się doczepiam, oj Grażynko widzisz takie tylko wpadną, pobuszują, pojedzą, ale pochwalą -
piękne, zdrowe okazy masz w ogródku, tylko zazdrościć, pozdrawiam
piękne, zdrowe okazy masz w ogródku, tylko zazdrościć, pozdrawiam
Oj pochwalą,pochwalą.Wspaniałe owoce.
Pięknie kwitnie Ci Margo Koster-to moja jedna z ulubienic.Nela wyeksmitował\a jedna do mnie na reanimację i zobaczymy czy dojdzie do siebie.
Floksy od Ciebie są tak przepięknej urody,że co rusz mam ochotników na wykopki.Zadziwia mnie,że po deszczu dalej stoją tylko leciutko nachylone a inne prawie że płożą się.
Rekonesans grzybowy udany?
Pięknie kwitnie Ci Margo Koster-to moja jedna z ulubienic.Nela wyeksmitował\a jedna do mnie na reanimację i zobaczymy czy dojdzie do siebie.
Floksy od Ciebie są tak przepięknej urody,że co rusz mam ochotników na wykopki.Zadziwia mnie,że po deszczu dalej stoją tylko leciutko nachylone a inne prawie że płożą się.
Rekonesans grzybowy udany?
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Mniam mniam ale rarytaski u Ciebie urosły ...ojej i jakie udane grzybobranie już któryś raz z rzędu a w mojej okolicy ani widu ani słych grzybków hmmm może za miesiąc coś urośnie
Balkonik jak zawsze wspaniały i w ogródku przepięknie ....hibki śliczne ten biały robi wrażenie
Balkonik jak zawsze wspaniały i w ogródku przepięknie ....hibki śliczne ten biały robi wrażenie
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
No to masz się czym delektowac a brzoskwinki dośc dobrze obrodziły, jezyny również . Mam również nadzieję ,że jesień jeszcze będzie słoneczna, przecież nie może zaraz być zima
Grażynka winogrona to te ze szklarni czy z zewnątrz. Bo moje są bardzo marne.Po dzisiejszym dniu jutro ma być 15 stopni czyżby zbliżała się jesień, właściwie to tylko dwa miesiące lipiec i sierpień był ładny a już jesień brrrrr, a ja w niedzielę jadę do Lichenia na 2 dni już mi się nie chce wyjeżdżać przy takiej pogodzie.
- tu.ja

- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Grażynko u Ciebie nie tylko ładnie, ale i pysznie! A ja wciąż się zastanawiam nad posadzeniem brzoskwini
Wiem już jednak, że sąsiad 2 działki dalej ma i brzoskwinię, i nektarynę. Jeśli na targach wrześniowych będą to chyba kupię.