W.o...Kotach - 3cz.(07.01-08.06)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
bigaczzz
200p
200p
Od: 16 lut 2008, o 10:43

Post »

Mam takie pytanko odnośnie kotów. Kiedy zaczynają one swój "okres godowy". Bo od pewnego czasu słyszę przeraźliwe piski kotów sąsiadki a jeden wydaje mi się mieć dziwnie spory brzuszek. Dzięki za odpowiedź.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 mar 2007, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Juz się zaczął okres godowy :D
Pozdrawiam, Ania
Moje dalie i lilie
Mój ogród:2007/08/09/10/11/12
synkat
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 27 cze 2007, o 14:27

Post »

moja kotka na szczęscie jest po sterylizacji ...
Norbert !
Awatar użytkownika
bigaczzz
200p
200p
Od: 16 lut 2008, o 10:43

Post »

anulka pisze:już się zaczął okres godowy :D
Świetnie, widok kolejnych kotów sąsiadki buszujących po moim ogródku i ujadanie mojego psa próbującego rozpędzić tę gromadkę... Na ale bynajmniej nie narzekam na myszy, których powinnom być sporo, bo graniczę z pustą zaniedbaną działką, a jednak. Nie ma po nich śladu :)
PS synkat nieźle wygląda to Twoje maleństwo. Oj podrośnie jeszcze i będzie miało proporcjonalną główkę względem uszu.
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Przedstawiam Wam moją staruszkę Pelę.Dzisiaj były ostatnie zastrzyki i lekarz powiedział ,ze musimy obserwować.Przeczytałam ,ze taki paraliz moze byc objawem raka,guza mózgu.Myślę ,ze coś jednak się z nią dzieje ,bo nie jest juz taka sama.Sierśc zaczęła jej wypadac po bokach a na grzbiecie ma zmierzwioną.I tak jestem zadowolona ,że jest jeszcze ze mną :D Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam, Ania
Moje dalie i lilie
Awatar użytkownika
Tamka
50p
50p
Od: 13 sty 2008, o 14:43

Post »

Anulko kochana ja też się cieszę , że Pela jest z Tobą , na zdjęciu jest trochę smutna :( taka zmyślona ale trzeba cieszyć się z tego co się ma bo życie tak szybko przemija . Życzę Peli i Tobie wiele spędzonych razem dni . Mój Meniuś bez zmian ale oczki mu trochę wpadły i zrobiły się mgliste ale widzi tak mi się wydaje . Na krok mnie nie odstępuje zrobił się tak "wierny" jak pies :D a jak go wezmę na ręce to jest taki bezwładny , i też się cieszę , że jeszcze jest ze mną
Pozdrawiam Tamka
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Tamko- piszesz tak wzruszająco o swoim Meniusiu ,że az mi się serce sciska.To takie przykre patrzeć na to wszystko :cry:
Masz rację Pela jest jakby nieobecna.Cały dzien siedzi przy tym oknie albo lezy na kaloryferze.Jest apatyczna dlatego myślę ,ze choroba nadal się rozwija.Ona od małego uznaje tylko moją mamę i własnie kilka dni temu stan mamy się pogorszył.Pela chyba to czuje.
Wiesz Menius moze miec zaćmę dlatego ma takie mgliste oczy.Wtedy widzi ,ale słabiej .On jest ,jak stary człowiek i potrzebuje non stop opieki i zainteresowania.

Tamko ja tez Ci zyczę jeszcze wielu radosnych dni z Meniusiem :D
Pozdrawiam, Ania
Moje dalie i lilie
Awatar użytkownika
Tamka
50p
50p

Post »

Dziewczyny jak tam "kocie sprawy" czyżby wszystkie kotki spały i nie ma o czym pisać a właściwie to wtedy są najgrzeczniejsze :D :D :D . Amba 19 jak Twoje kociątka już chyba pozują do zdjęcia na pewno jest ich wszędzie pełno
napiszcie coś bo życie toczy sie dalej. Anulka ja Twoja Pelunia bp mój Menius bez zmian ale jakoś sobie radzimy
Pozdrawiam wszystkich Tamka
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Tamko kochana trzymam kciuki za wasze koteczki (za Pelę i Meniusia) moje kociaki otworzyły już oczka. jeszcze nie wychodzą z kociego domku - ale ten moment nadejdzie lada chwila Obrazek Obrazek nie mam czasu na wstawianie zdjęć(zaraz mam gości) dlatego tylko jedno- to jest Boruta niestety ciągle jeszcze nie mamy dla niego domku.
Natomiast Demon jedzie do Warszawy a Jeżynka będzie mieszkać w Tczewie. W środę przyjeżdża do Jeżynki jej pańcia nowa - pooglądać kiciunię. Ona zresztą wymyśliła jej imię, więc tak cały czas do niej mówimy - niech się malutka przyzwyczaja :lol:
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ale smieszny ma nosek.Mam nadzieję ,ze znajdzie dobry dom.Oby tylko trafił w dobre ręce.

Moja Pela lepiej juz chodzi i ma większy apetyt.Moze zbliżająca się wiosna tak na nią działa?
Pozdrawiam wszystkie kociary i kotki równiez :D :D :D
Pozdrawiam, Ania
Moje dalie i lilie
Awatar użytkownika
Tamka
50p
50p

Post »

Amba no piękności straszne :lol: :lol: :lol: jakie królewskie posłanie ma ten Boruta :D ślicznie w nim wygląda hi hi sama bym tak chciała.
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Piękne mruczusie :D
Awatar użytkownika
zuzulec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 kwie 2007, o 22:14

Post »

Och, koty zawsze "siedziały" mi w głowie. Zastanawiam sie jak można ich nie kochać. Mój mąż, który nie był do nich przekonany, teraz szaleje za naszą Zuzią .. a ona za nami. Zobaczyliśmy to zwłaszcza teraz, gdy nie było nas w domku około tygodnia i zajmowała się nią moja mama. Gdy wróciliśmy to miauczeniom nie było końca .. teraz cały czas siedzi koło nas - abyśmy przypadkiem jej znowu nie zostawili ;)

Obrazek

Trzymam kciuki za Pelę i Meniusia ;:168
Pozdrawiam słonecznie ;:3
Lucyna
Moje storczyki ...
Awatar użytkownika
dewuka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2008, o 13:37

Post »

Anulko! Cieszę się, że Z kotkiem lepiej. :D
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Mamy już domek dla trzeciego koteczka (dla Boruty) koleżanka która przywiozła Pańcię dla Jeżynki zakochała się w nim od pierwszego wejrzenia, kotek będzie mieszkał w okolicach Tczewa i będzie miał na imię Stefan. HUUUUUUUra!
Bardzo się cieszę bo Stefan zamieszka w domku z ogródkiem i będzie mógł wychodzić na dwór. ;:26 ;:26 ;:26 Obrazek
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”