A mój pies wody niecierpi
Miejsce na ziemi -Ave cz.3
- EdytaB
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewuś ta różowa lilijka sliczna - w tym roku dokupię lilji tak żeby mogła latem cieszyć się ich widokiem, tylko kupię kilka cebul takiej samej odmiany i posadzę w "kupie" widziałam u jakiegoś forumowicza - niesamowity efekt. Wydaje mi się, ze lepiej się wtegy eksponują niż pojedyncze sztuki bądź mieszanka kolorow.
- Babopielka

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
minismok

- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ave Eve
...........zapatrzyłam się w Twoją rekreacyjną RADOCHE
pomidorki!....daszek okazał sie wielce przydatny .......sladu zarazy nie widzę
....czy je juz "ogłowiłas"? bo smoki obcinaja wierzchołki wzrostu dla owoców
"wodołaz" ma temperament teriera
zawadiacki piszczek i posturę
........kapitalny pies!
a umaszczenie ma nieprawdopodobne !;:88
Ewuś o roslinach juz nic nie napiszę bo brakuje skali podziwu.każdy egzemplarz jest przykładowy[zdrowy,,odzywiony,usmiechniety kwieciem.].......a poniewaz ostatnio smoki kumpluja sie z tygrysami
to TWOJA TYGRYSIA LILIE biore na tapetę
cmokasy z gór
pomidorki!....daszek okazał sie wielce przydatny .......sladu zarazy nie widzę "wodołaz" ma temperament teriera
Ewuś o roslinach juz nic nie napiszę bo brakuje skali podziwu.każdy egzemplarz jest przykładowy[zdrowy,,odzywiony,usmiechniety kwieciem.].......a poniewaz ostatnio smoki kumpluja sie z tygrysami
cmokasy z gór
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Ewuś. Piękne lilie. I masz rację - każdy kwiat w dużym skupieniu dopiero daje kapitalny efekt. Chyba jednak warto kupić po kilka cebul tej samej odmiany, wtedy jest kapitalny efekt. A ten rok jednak nie jest pomidorowy. U wszystkich chyba są te same problemy.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- Ave

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Witajcie Słoneczni 
Bożenko - i ja czekam z niecierpliwością na to spotkanie
Smoku w Mini - dziękuję bardzo za rady doświadczonego hodowcy tomatowego. Faktycznie skrócenie pędów niektórym krzaczorkom bardzo się przyda, z korzyścią dla pomidorków
Kiedyś, tam, czytałam, że Smok tygrysów nie trawi ;), ale widać menu się zmieniło na szczęście i moja prawie 1,80 m mierząca lilia tygrysia Smoczych oczków już nie drażni
Agniesiu-Agness, dobrze, że mi o tym przypomniałaś, też muszę zrobić przegląd przekwitłych host i żurawek...
Ado-Krysiu i Olu Odważna - bardzo się cieszę, kiedy zaglądacie do mojego ogródka...
Hanuś, jak Ty coś zrymujesz, to niech się wieszcze chowają...
Madziu-Maakitko - moja fairy została posadzona w nogach powojnika (na fotce tylko kikuty po wyciętym JPII porażonym uwiądem
), żeby go cieniować. Obok rośnie hosta (w tym samym celu, przed drugim powojnikiem).
Z boku Fairy ma za sąsiada pięciornika - ale z uwagi na jego szaleństwo (wzrost) będzie on przeniesiony gdzie indziej, bo widzę, że różyczka ma spore przyrosty i mała też nie będzie
:)

Cynamonku - zagęszczaj, zagęszczaj, będzie jak w Hanusiowej chusteczce
Cynthio - jak się cieszę, że u Ciebie też są takie fajne "niespodziewanki"
ale ciemierniki ? teraz ? 
Bożenko - i ja czekam z niecierpliwością na to spotkanie
Smoku w Mini - dziękuję bardzo za rady doświadczonego hodowcy tomatowego. Faktycznie skrócenie pędów niektórym krzaczorkom bardzo się przyda, z korzyścią dla pomidorków
Kiedyś, tam, czytałam, że Smok tygrysów nie trawi ;), ale widać menu się zmieniło na szczęście i moja prawie 1,80 m mierząca lilia tygrysia Smoczych oczków już nie drażni
Agniesiu-Agness, dobrze, że mi o tym przypomniałaś, też muszę zrobić przegląd przekwitłych host i żurawek...
Ado-Krysiu i Olu Odważna - bardzo się cieszę, kiedy zaglądacie do mojego ogródka...
Hanuś, jak Ty coś zrymujesz, to niech się wieszcze chowają...
Madziu-Maakitko - moja fairy została posadzona w nogach powojnika (na fotce tylko kikuty po wyciętym JPII porażonym uwiądem
Z boku Fairy ma za sąsiada pięciornika - ale z uwagi na jego szaleństwo (wzrost) będzie on przeniesiony gdzie indziej, bo widzę, że różyczka ma spore przyrosty i mała też nie będzie

Cynamonku - zagęszczaj, zagęszczaj, będzie jak w Hanusiowej chusteczce
Cynthio - jak się cieszę, że u Ciebie też są takie fajne "niespodziewanki"
- Ave

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
W tym roku nie będę miała ani jabłek, ani śliwek... ;( za to objemy się, jak nie wiem co, borówkami... 

A ciurkadełko, przez Hanię, która co rusz podsuwa fajniejsze rozwiązania
czeka na ostateczną decyzję... i pewnie sie w tym roku nie doczeka
może wiosną...
bo na co mi ciurkadełko na jesieni...
Na razie kamory też fajnie wyglądają

I zobaczcie jak działają groźby (wykopania, poćwiartowania, zasuszenia i zmielenia jak nie pokażesz kwiatków, ty zielona zarazo...
) Hortensja zzieleniała ze strachu i...

i takie tam...

A ciurkadełko, przez Hanię, która co rusz podsuwa fajniejsze rozwiązania

I zobaczcie jak działają groźby (wykopania, poćwiartowania, zasuszenia i zmielenia jak nie pokażesz kwiatków, ty zielona zarazo...
i takie tam...

- Katarynka
- 500p

- Od: 1 kwie 2009, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A kwiaty masz piękne, ślicznie wyglądają te żółtaski wzdłuż ogrodzenia!
Pozdrowionka!
Katarzyna, zapraszam