Mój też tak wracabasga pisze:O to,to...dobrze,że mój wraca koło 17-tej...mam troszkę czasu na kompa!
Moje doniczkowce - Antooosia
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
I my z powodu takiej sytuacji musieliśmy kupić drugieffa pisze:Ja z moim cały czas walczę o miejsce przy komputerze ;:121 Często czatuję na niego i jak tylko mój wyjdzie z pokoju to ja zaraz wbiegam i przejmuję komputerczasami niestety jest na odwrót
Pozdrawiam - Justyna
- anoli

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
A u nas to jest tak, że ja mam kompa dłużej bo on późno wraca. A potem, piesek cały dzień za nim tęsknił, więc to on musi z nim wyjść i musi zjeść - jak podaję może korzystać - łaskawa jestem
A potem mówię mu: kochanie tylko Ty robisz taką dobrą herbatkę, lub co chwilkę: a mógłbyś?
Czasem trzeba ustąpić...
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- treissi

- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Anoli normalnie wredna jesteś
Mąż zmęczony po całym dniu wraca do somu a ty niedość, że go wykorzystujesz (piesek, herbatka) to mu jeszcze do komputera nie dasz dojść.
My na szczęście zmieniamy się co jakiś czas. I dobrze, że nasza córcia jeszcze mała, bo jak podrośnie to pewnie oboję będziemy mogli zapomnieć o komputerze hihi Albo będziemy musieli ustaliś godziny użytkowania
My na szczęście zmieniamy się co jakiś czas. I dobrze, że nasza córcia jeszcze mała, bo jak podrośnie to pewnie oboję będziemy mogli zapomnieć o komputerze hihi Albo będziemy musieli ustaliś godziny użytkowania
"Calineczko" tylko się nie zgub... ale ma piękne te liście takie olbrzymie
Hi hi oj Ilonko ...to ja mam sprzęcik dla siebie przez przypadek bo M kupił laptopika do podłączania alarmów ale coś nie pasuje więc jest mój
a tak to bym syna do lekcji goniła hmmm ale powinnam bo się uczyć nie chce ... widzicie i tak źle i tak nie dobrze 
Hi hi oj Ilonko ...to ja mam sprzęcik dla siebie przez przypadek bo M kupił laptopika do podłączania alarmów ale coś nie pasuje więc jest mój