Pod gruszą...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Pod gruszą...

Post »

Joasiu domek prezentuje się świetnie...no proszę, wystarczyło wstawiać tylko okienka :D Mężowi wybacz, bo panowie czasem tak mają. Gdybym chciała ukarać swoich mężczyzn za wykoszenie krzewów, to od dawna byłabym samotna :;230
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
klarysa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 mar 2011, o 17:29

Post »

Pięknie i sielsko ;:108 Domek marzenie na wakacyjno-urlopowe wypady. Pomysł z rabatka tez uważam za trafny. Fajnie sie "przytulą do domku".
Forsycja bezproblemowa, okazało sie , że też ją mam i cały czas robiła za ligustr, dopiero w tym roku zakwitła i została inaczej rozpoznana :;230 Ostrokrzewy lubię, ale one mnie nie. Twój będzie ;:118 nie tylko z nazwy i da rade.
Miłego czynnego wypoczynku życzę.
Awatar użytkownika
Jagusia
1000p
1000p
Od: 24 lis 2007, o 18:02
Kontakt:

Post »

Pomysł na zielsko wokół domu rewelacyjny :D pod okna coś pachnącego i miłego dla oka.... a jak znam życie to z biegiem lat i tak będziesz anektowała p[od roślinki coraz więcej trawnika... ;:224 ;:224 ;:224
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Lucy2na

Post »

Asia mój książe ukatrupił dwa cyprysiki ...
Ja tego nie widzialam jak kosił ale poczyłam zapach żywicy i mało mnie nie rozniesło....
też zrobię tam rabatę ..tzn obrzeże i kora bo za każdym razem mi coś zkosi i z 12 zostało 9
Awatar użytkownika
ewka63
500p
500p
Od: 17 kwie 2011, o 09:25
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Domek super pięknieje, juzwidzę oczami wyobraźni przytulające się do ścian różowe pełne malwy.... :)
Mój zielony kawałek ziemi
Pozdrawim Wszystkich - Ewa
Awatar użytkownika
aagaaz
1000p
1000p
Od: 7 maja 2011, o 10:58

Post »

Coraz piękniej tam u Ciebie...
Śliczne widoki :wink:
Awatar użytkownika
kozino
1000p
1000p
Od: 9 sty 2011, o 22:38

Post »

:wit
Kochana jak ja się rozmarzyłam patrząc na twoją chałupkę, tak pięknie będziesz miała z kolorowymi grządkami, tylko brać farby płótno i malować. Nie mogę doczekać się jak będziesz miała już zakończone prace i uporządkowane grządki pod oknami ;:65 Ja już to widzę :D

Mój M powiedział że ogrodzi każde drzewko i krzaczek płotem żeby widział jak kosi, ciekawe że on taki przykładny :;230 :;230 a moich kwiatkach mówi chwasty ;:14
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Lucy2na

Post »

niech mówi co chce byle się z daleka trzymał
Awatar użytkownika
kozino
1000p
1000p
Od: 9 sty 2011, o 22:38

Post »

Za te chwasty nie będę mu dłużna :;230 Trawnik mu skrócę za karę :;230
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Lucy2na

Post »

:tan :tan :tan a widzisz no to ja też za karę mojemu tak zrobię
Awatar użytkownika
ewka63
500p
500p
Od: 17 kwie 2011, o 09:25
Kontakt:

Post »

Lucynko, muszę to powiedzieć, uwielbiam Twoje riposty :D
Mój zielony kawałek ziemi
Pozdrawim Wszystkich - Ewa
Lucy2na

Post »

:oops: :oops: :oops: :oops:
W życiu to bywa z tym różnie czasem jak piprznę to potem mi głupio , bo nie każdy lubi i rozumie ....
Awatar użytkownika
klarysa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 mar 2011, o 17:29

Post »

Oj wy baby, na złość mężowi zrobię sobie więcej do pielenia :;230
Awatar użytkownika
jolami
500p
500p
Od: 12 lip 2008, o 23:53

Post »

Domek coraz to piękniejszy. Pomysł z dodatkową rabatą przy domku doskonały. Łubiny masz załatwione :) MOże jeszcze miodunka by Cię interesowała? np na rabatę hostową, bo ona też lubi cień.. :?:
Awatar użytkownika
Janneke
500p
500p
Od: 21 kwie 2011, o 16:23

Post »

Na urodzinach byłam, obżarłam się jak bąk :wink: więc teraz na chwilkę do Was wpadlam i spac, bo jutro na wieś. Oby nie padało...

Iwonko, ja mojego faceta też nie ukarałam, ale uwierz mi, ręce mnie świerzbiły... A co najlepsze, moja córka, to przewidziała i mówi, mamo, czy tata wie, że tam rośnie krzak, a ja na to, oczywiście, nawet dzisiaj go razem oglądaliśmy... Po czym, po pięciu minutach, okazało się że go skosił :evil:
Justynko, ja też myślę, że to może być wymarzony domek letniskowy. Co do ostrokrzewu, to jest to maja pierwsza taka roślina i jeszcze nie wiem, czy się polubimy :wink:
Lucy, moj książę po raz pierwszy skosił jakiś krzak, ale to dopiero jego drugie koszenie :;230 Strach pomyśleć, co będzie dalej :?
Ewuś, malwy też by mi tam pasowały, tylko nie wiem, czy muszę je siać i czekac na kwiaty do następnego lata czy można gdzieś kupić sadzonki, ktróre tego samego lata zakwitną?
Agnes, ja też widzę coraz większą różnicę, za każdym razem, jak przyjeżdżamy na miejsce. Choć dużo pracy przed nami, mam nadzieję, że kiedyś będzie pięknie i sielsko...
Emko, ja też już nie mogę się doczekać pięknych kwiatów, które na razie mogę oglądać w Waszych postach, ale wszystko powolutku i będzie ładnie. Ja chyba zrobię lekcję poglądową mojemu eMowi, albo przed każdym krzaczkiem postawię tabliczkę UWAGA KRZEW. Jest szansa, że zauważy i nie skosi....
Jolu, cieszę się, że Ci się podoba. Dodatkowa rabata to wiesz, dodatkowe miejsce na następne kwiatki :wink: A łubin to by mi się bardzo marzył ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”