Ale za to jest miejsce ;)
Powodzenia życzę i proszę o więcej zdjęć

Pozdrawiam
No widzisz? Ktoś to jednak docenił....wanda_23 pisze:Edytko - cudoJak już się w końcu przeprowadzę, to zamierzam sobie zrobić prezent na nowy dom w postaci właśnie takiego storczyka
![]()
P.S. Strasznie mi się podobają zdjęcia na tle kuchni, bardzo fajny pałąk z przyprawami - powiesz gdzie kupiłaś
No właśnievito157 pisze:No widzisz? Ktoś to jednak docenił....wanda_23 pisze:Edytko - cudoJak już się w końcu przeprowadzę, to zamierzam sobie zrobić prezent na nowy dom w postaci właśnie takiego storczyka
![]()
P.S. Strasznie mi się podobają zdjęcia na tle kuchni, bardzo fajny pałąk z przyprawami - powiesz gdzie kupiłaś
W każdym sklepie z kosmetykami.Zuza_i_Tygrysek pisze:Vito z twoim sposobem też już się zaznajomiłam, ale nie wiem czy próbować. A tak w ogóle to gdzie się kupuje wazelinę?
Dobrevito157 pisze:W każdym sklepie z kosmetykami.Zuza_i_Tygrysek pisze:Vito z twoim sposobem też już się zaznajomiłam, ale nie wiem czy próbować. A tak w ogóle to gdzie się kupuje wazelinę?
Teraz ciiiiiii..... powiem Ci w sekrecie, że nie miałem w domu czystej wazeliny, więc podebrałem córce wazelinę o zapachu... czekoladowym. Nie kosztowałem - ale pewnie też smakowała jak czekolada. Storczykowi to nie przeszkadzało. Może lubi słodycze?