Ale za to jest miejsce ;)
Powodzenia życzę i proszę o więcej zdjęć

Pozdrawiam

4 z nich już dają się sfotografować. Jedna jest jeszcze nieśmiała i chowa się 'w oczku'. Mam nadzieję, że pozostałe oczka też kryją takie niespodziewanki
  4 z nich już dają się sfotografować. Jedna jest jeszcze nieśmiała i chowa się 'w oczku'. Mam nadzieję, że pozostałe oczka też kryją takie niespodziewanki   

No widzisz? Ktoś to jednak docenił....wanda_23 pisze:Edytko - cudoJak już się w końcu przeprowadzę, to zamierzam sobie zrobić prezent na nowy dom w postaci właśnie takiego storczyka

P.S. Strasznie mi się podobają zdjęcia na tle kuchni, bardzo fajny pałąk z przyprawami - powiesz gdzie kupiłaś

No właśnievito157 pisze:No widzisz? Ktoś to jednak docenił....wanda_23 pisze:Edytko - cudoJak już się w końcu przeprowadzę, to zamierzam sobie zrobić prezent na nowy dom w postaci właśnie takiego storczyka

P.S. Strasznie mi się podobają zdjęcia na tle kuchni, bardzo fajny pałąk z przyprawami - powiesz gdzie kupiłaś
 PS nie mów nic na temat jakości zdjęć - były robione komórką bo aparat wciąż cierpi na brak baterii
 PS nie mów nic na temat jakości zdjęć - były robione komórką bo aparat wciąż cierpi na brak baterii 

mi zdarzyło się, to tylko jeden raz na miniaturce ;:96 A teraz czekam jak na igłach, bo widzę u dwóch innych storczyków, że coś wyszło i stoi sobie w miejscu
 mi zdarzyło się, to tylko jeden raz na miniaturce ;:96 A teraz czekam jak na igłach, bo widzę u dwóch innych storczyków, że coś wyszło i stoi sobie w miejscu  

Może posiadasz wrodzone zdolności paranormalne, lepiej być Twoim przyjacielem niż wrogiem.
  Może posiadasz wrodzone zdolności paranormalne, lepiej być Twoim przyjacielem niż wrogiem.

masakra
 masakra  ale ja i tak się zbytnio tym nie przejmuję i robię mu na złosc i znowu czekam na falki
 ale ja i tak się zbytnio tym nie przejmuję i robię mu na złosc i znowu czekam na falki   
  ale co tam storczyk lepszy do podziwu co tam rybki one tylko pływają i nic więcej :P
  ale co tam storczyk lepszy do podziwu co tam rybki one tylko pływają i nic więcej :P
 A rybki - czyżby samospełniające się proroctwo
 A rybki - czyżby samospełniające się proroctwo 

Jakoś sceptycznie podchodzę do keiki paste, smarowania koncentratem pomidorowym, odrywania itp... Aczkolwiek jak pomyślę o keikach to może i popróbuję tych wynalazków. Tak bardzo chcę mieć choć 1 keika
  Jakoś sceptycznie podchodzę do keiki paste, smarowania koncentratem pomidorowym, odrywania itp... Aczkolwiek jak pomyślę o keikach to może i popróbuję tych wynalazków. Tak bardzo chcę mieć choć 1 keika   
  Jak się na coś patrzy co pół godziny to nie widać, ze rośnie
 Jak się na coś patrzy co pół godziny to nie widać, ze rośnie   Gdy mnie nie ma w domu 1 dzień to wszystko od razu szybciej rośnie
 Gdy mnie nie ma w domu 1 dzień to wszystko od razu szybciej rośnie  Co do męża, to mój mnie w ten sposób próbuje przekupić, jak coś chce. Wysyła mnie na polowanie (nawet mnie dofinansowuje, jak jest bardzo zdesperowany) a sam niby z nudów wymyka się do kolegów i gra na konsoli.
 Co do męża, to mój mnie w ten sposób próbuje przekupić, jak coś chce. Wysyła mnie na polowanie (nawet mnie dofinansowuje, jak jest bardzo zdesperowany) a sam niby z nudów wymyka się do kolegów i gra na konsoli. 
  A co do rybek to chyba masz rację...
 A co do rybek to chyba masz rację... Oczywiście stoi już w innym miejscu.
 Oczywiście stoi już w innym miejscu. A biały falek już całkowicie rozwinął drugiego kwiatka i szykuje do otwarcia trzeciego. Mam nadzieję, że jutro porobię jakieś zdjątka
 A biały falek już całkowicie rozwinął drugiego kwiatka i szykuje do otwarcia trzeciego. Mam nadzieję, że jutro porobię jakieś zdjątka 

W każdym sklepie z kosmetykami.Zuza_i_Tygrysek pisze:Vito z twoim sposobem też już się zaznajomiłam, ale nie wiem czy próbować. A tak w ogóle to gdzie się kupuje wazelinę?

Dobrevito157 pisze:W każdym sklepie z kosmetykami.Zuza_i_Tygrysek pisze:Vito z twoim sposobem też już się zaznajomiłam, ale nie wiem czy próbować. A tak w ogóle to gdzie się kupuje wazelinę?
Teraz ciiiiiii..... powiem Ci w sekrecie, że nie miałem w domu czystej wazeliny, więc podebrałem córce wazelinę o zapachu... czekoladowym. Nie kosztowałem - ale pewnie też smakowała jak czekolada. Storczykowi to nie przeszkadzało. Może lubi słodycze?
 To ja pójdę do Rossmana i kupię karmelową
 To ja pójdę do Rossmana i kupię karmelową