Ogródek Pszczółki cz.5

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Pszczółki cz.5

Post »

taka prognoza to mnie tez bardzo cieszy, dziwne fuksja to raczej ciepłolubna a tu patrzcie jaka dzielna, Wiesiu moje fiołki i storczyki przyłaczają się do zachwytów, cieplutko pozdrawiam
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Wiesiu wspaniale rozpoczęty nowy wątek... te ciepłe letnie zdjęcia tak koją i aż się nie chce wierzyć że może być tak pięknie... :) Widzę, że u Ciebie kwiatuszki nie dają za wygraną... u mnie już szaro i buro.. i w sumie to czekam na śnieg żeby zacząć dokarmiać ptaszki... choć zima może być sroga bo coś nie widzę moich małych przyjacieli.. może zdecydowali się w tym roku odlecieć w cieplejsze strony...
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Jestem i ja :wit .
Bym Cię zgubiła znowu ;:223
kajpej
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 lis 2009, o 14:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Wiesiu.
Piszesz za oknem szaro buro i ponuro. Włącz kolor :;230 ja widzę złotą brzozę, zielony żywopłot, i różne odcienie żółci i brązów. :)
;:196 Elżbieta
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04

Post »

Wiesiu - gratuluję kolejnej części Twojego wątku!
Ale przede wszystkim to chciałam Ci serdecznie podziękować za poradę w sprawie aparatu! ;:196
Po rozkręceniu, skręceniu i naładowaniu baterii - aparat zaskoczył ;:138
A jesień taka piękna i kolorowa u Ciebie. Ja byłam w środę u przyjaciół na działce i tam dookoła wszystko takie brązowe i ... jakby nadgniłe. Przygnębiający widok. U nich działka wygląda estetycznie - bo tam jest tylko trawnik ( jeszcze nadal ładny i zielony) oraz iglaki.
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Twoja brzózka jeszcze taka złocista! Moja niestety już golusieńka i smętna.
Awatar użytkownika
AgaNet
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sie 2010, o 11:00

Post »

Witaj Wiesiu :wit

U mnie dziś pogoda całkiem, całkiem :) Nawet słonko się przebija :) Mam nadzieję, że i U Ciebie pogodowo lepiej?
Udało mi się kupić kasztany :tan Po południu będę je piec :tan

Przeszukuję jeszcze poprzedni Twój wąteczek, bo chciałam znaleźć Twój opis z tymi robakami - wklejałaś też fotki tych pożytecznych i szkodników.... nazwy za nic nie mogę spobie przypomnieć...................................... jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj HELP ! Znalazłam wczoraj w ziemi takie brązowe.....
Wybacz ten chaotyczny wpis :oops:
goryczka143
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 21 sie 2009, o 20:41

Post »

WIESIU ;:196
U mnie po kilku pięknych dniach dniach ciemno, ponuro i pada. Więc wiem jak się
czujesz. Dobrze, że mamy zdjęcia z kolorowymi kwiatami to jakoś zimę przetrwamy.
Awatar użytkownika
abeille
1000p
1000p
Od: 4 mar 2009, o 12:08

Post »

Witajcie popołudniowo ;:7
Taruś, fuksja też mnie dziwi swoją żywotnością, może dlatego że ma cieplej na parapecie. Zobaczymy jak długo jeszcze pociągnie. ;:65
Aluś, u nas z dnia na dzień też już coraz bardziej łyso, choć jest jeszcze kilka kwiatków na pocieszenie. ;:108 i ptaszki już dokarmiane
Aniu, witaj ;:196
Elu, to szczególnie niebo daje takie wrażenie szarości, i choć kolorków jeszcze troche zostało w ogrodzie ale takie jakieś wyblakłe przy
tym niebie w kolorze ścierki... ;:224 deszcz choc trochę przestał padać dzisiaj ale już na jutro zapowiadają nastepny ;:223
Ambuś, strasznie się cieszę razem z Tobą. :heja Bo jak tu żyć bez aparatu? Iglaki i trawnik to pewniaki na zimę, bez nich i innych
zimozielonych to pozostaje już tylko łyse pole po bylinach. Zawsze trzeba pomyśleć o czymś zimozielonym szczególnie przydatnym na
bezśnieżny czas. ;:108
Wandziu, Te drobne brzózkowe gałązki co się kołyszą na wietrze są śliczne nawet bez liści. Zresztą ani się obejrzymy a bedą już miały
kotki. ;:108
Aga, no nie, ja się nie zgadzam, bo ten niż niby nad Szkocją się kręci a Ty w środku niżu masz lepiej niż my. Jakbyś wiedziała co ten
niż znad Szkocji do nas wysyła ;:223 Do pędraków w moim poprzednim wątku jest link a nie fotki na stronie 80, ale żebyś się nie zamęczyła
szukaniem to wklejam ten link jeszcze raz, wyjaśnienia zdjęć niestety w poprzednim wątku

http://fr.wikipedia.org/wiki/C%C3%A9toine_dor%C3%A9e

Jakoś nie trafiłam jak dotąd na brązowe larwy, a przecież już tyle ich widziałam :;230
Krysiu Goryczko, u nas zapowiadają trochę słońca na początku przyszłego tygodnia. To najwyższy już czas bo jednak humory się
poprawiają nawet jeśli je ogladamy przez szyby ;:108 Może i do Was trochę słoneczka też niedługo dojdzie ;:3 jakby nie, to podeślę chociaż
na zdjęciach ;:108
A póki co jeszcze jesienna niewyczerpana melancholia ale i w niej jest ukryte piękno

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Miłutkiego wieczoru dla wszystkich gości :wit
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Wiesiu nie mogę oderwać wzroku od tej ostatniej fotki. To jest kwintesencja jesieni, coś co kocham, bajeczny nastrojowy widok. Strasznie żałuję że w mojej okolicy nie można było się cieszyć długo takimi krajobrazami, bo mocne przymrozki bardzo szybko strąciły liście z nie całkiem jeszcze przebarwionych drzew :(
goryczka143
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 21 sie 2009, o 20:41

Post »

WIESIU
Nawet te kolorowe liście w kąciku wyglądają ładnie.
x-d-a

Post »

Wiesiu, u Ciebie, choć bez słoneczka, to jednak ciągle kolorowo!
A Ty tak pięknie potrafisz wydobyć w Twoich fotkach nastrój i klimat jesieni...
Wyobraź sobie, że ja dzisiaj zauważyłam wielkie pąki i rozwijające się nowe liście u pacioreczników...Oj, coś dziwna ta tegoroczna jesień :roll:
Awatar użytkownika
AgaNet
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sie 2010, o 11:00

Post »

Wiesiu, bardzo dziękuje za odkurzenie pamięci :)
Natomiast te robale znalezione w donicach z pelargoniami, to nie pędraki ( jak zerknęłam na fotki)... ale nie mam pojęcia co to było.
Grazia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2009, o 11:05

Post »

Piękne zdjęcie liści w kącie,kojarzy mi się ze starością i końcem życia.............Pozdrawiam
kajpej
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 lis 2009, o 14:56

Post »

Wiesiu jeszcze raz dziękuję za przesłane linki. Drugi wieczór siedzę i oglądam piękne ogrody. Oglądam i tu i tam. Czuję że muszę odpocząć od piękna.
życzę miłego wieczoru, Elżbieta ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”