Doniczkowe Jadzi 1
- ElzbietaaG
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziewczęta tak jak pisałam jak tylko będzie miał dzieci to chętnie się podzielę .
*bayaga*ja bardzo lubię kaktusy bo one działają na mnie uspokajająco , trzeba do nich mieć cierpliwość i co do rośnięcia i do pielęgnacji . Wiesz on całe lato stał na podwórku na stole i każdy kto przyjechał to się nim zachwycał , a po czym szukał jakby tu szczepeczkę gwizdnąć . A on uparciuch nic tylko kwitł
*katrina 26* powiem Ci szczerze ,że to nie ważne jak się nazywa , ważne ze zachwyca i uważam tak jak Ty ,że jest piękny
ale jestem skromna
*treissi*Jak byś chciała szczepeczkę to Ty dostaniesz jako pierwsza żeby Cię rozkochać w tych pięknych kwiatach . Co Ty na to
*bayaga*ja bardzo lubię kaktusy bo one działają na mnie uspokajająco , trzeba do nich mieć cierpliwość i co do rośnięcia i do pielęgnacji . Wiesz on całe lato stał na podwórku na stole i każdy kto przyjechał to się nim zachwycał , a po czym szukał jakby tu szczepeczkę gwizdnąć . A on uparciuch nic tylko kwitł
*katrina 26* powiem Ci szczerze ,że to nie ważne jak się nazywa , ważne ze zachwyca i uważam tak jak Ty ,że jest piękny
*treissi*Jak byś chciała szczepeczkę to Ty dostaniesz jako pierwsza żeby Cię rozkochać w tych pięknych kwiatach . Co Ty na to
- treissi

- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu kochana dziękuję za propozycję, ale ja nie mam cierpliwości do kłujących. kidyś miałam cały parapecik na korytarzu, ale porozdawałam je
Mimo mojej pielęgnacji, kłuły mnie przy każdej okazji, a co najgorsze nie chciały się odwdzięczyć nawet jednym maleńkim kwiatuszkiem
O przesadzaniu nawet nie wspomnę.
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadziu Szalony kaktusik, jest niesamowicie piękny. Nie mogę wprost uwierzyć, że tyle razy Ci zakwitł 
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- Teresa600

- Od: 10 mar 2008, o 11:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Jadziu....pozwoliłam sobie zagląnąć w Twoje progi......wcześniej zaglądając do wątku Jadzi.Masz sliczną kolekcje doniczkowych.Prezent od męza i mix od syna piękny.......zachwyciłaś mnie jednak tym czego nie bardzo lubię,czyli kaktusem.......istne CUDO!!!!!.....chyba zacznę je lubieć 
Truskaweczkami i poziomkami nie omieszkałam sie poczęstować.....pycha.!!!!!
Truskaweczkami i poziomkami nie omieszkałam sie poczęstować.....pycha.!!!!!
i Ty Słonko do tej pory ukrywałaś takie cuda?Jadzia1 pisze:Dziękuję bardzo za odwiedzinyi cieszę się ,że truskawki i poziomki smakowały , tylko w ten sposób mogę się odwdzięczyć za wszystko .
Dziś chce pokazać następnego pięknisia , nie wiem ile razy kwitł w tym roku ale naprawdę sporo
O to jego Wysokość NN
Jadwiżko, odebrałaś PW?
całuski...
Dziękuję za miłe słowa
*Abudabi* no a jak go nazwać jak on takie pięknie kwitł , może słyszy ,że tak o nim mówię i w przyszłym roku też nie zawiedzie
* Ewik * oj tam zaraz chowałaś
* Tersko 600* witaj kochana ,ciesze się ,że zajrzałaś
*kati* mnie ciągle stawały oczy dęba
jak widziałam nowe kwiaty .Wiesz ,że w pewnej chwili pomyślałam ,że jak on tak kwitnie i kwitnie to w końcu sam zmarnieje , ale nic mu się nie stało .Jutro pokarzę fotkę jak wygląda teraz .
* deissy*to do roboty kochanie do roboty i oswajamy kaktuski
* treissi* i do tego pięknisia tez nie jesteś w stanie pokochać
Kochani chciałam Wam jeszcze powiedzieć ,że dziś dostaliśmy wiadomość , wynik genetyczny Lenki jest w porządku
a ona sama jest zdrowa jak ryba .
Dziękuję wam ,że byliście z nami i za wasze słowa
można by tych gifów wstawić tysiące za wasze dobre serca 
*Abudabi* no a jak go nazwać jak on takie pięknie kwitł , może słyszy ,że tak o nim mówię i w przyszłym roku też nie zawiedzie
* Ewik * oj tam zaraz chowałaś
* Tersko 600* witaj kochana ,ciesze się ,że zajrzałaś
*kati* mnie ciągle stawały oczy dęba
* deissy*to do roboty kochanie do roboty i oswajamy kaktuski
* treissi* i do tego pięknisia tez nie jesteś w stanie pokochać
Kochani chciałam Wam jeszcze powiedzieć ,że dziś dostaliśmy wiadomość , wynik genetyczny Lenki jest w porządku
Dziękuję wam ,że byliście z nami i za wasze słowa