Hektar pod blokiem ;)
- Zenia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agnieszko..poleciałam na działkę, nie wytrzymałam. Miałam ładnie rozrośnięty rozwar w doniczce na tarasie..o niego mi najbardziej chodziło. Nie ma doniczki..nie ma rozwaru. Dobry złodziej pewnie się zlitował żeby nie zmarzł. Ale powykopywałam mieczyki. Wstawiaj zdjęcia nawet stare...a co będziemy robić zimową porą?..patrzeć choć na zdjęcia.Szybciej do wiosny przeleci.

Witaj AgnieszkoAgnieszka_73 pisze: No takie ogródkowanie pod blokiem czasem jest blleee i fuuuj, jak zaczynałam (ile to lat temu.. hmm.. o ile się nie mylę chyba ze 13) to był koszmar. Teraz, jak mieszkańcy bloku powyrastali, poprzeprowadzali się jest inaczej. Deko mniej mam sprzątania
Pozdrawiam i zapraszam
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- Agnieszka_73
- 200p

- Od: 16 paź 2008, o 21:17
Basieńko, kiedyś widziałaś moje frony, boki i tyły
:D:D:D Poszukam to wlepię jak to wygląda.
Kiedyś ktoś mi wyrzucił cały czarny wór śmieci.. Głośno narzekając, powiedziałam, że jak znajdę namiary kto to zrobił to mu grabie w tyłek wsadzę.. Od tamtej pory nie ma czarnych worków.
:D:D:D:D Wiedziałam, co mnie czeka, ale uwielbiam zielapuchy i cieszę się z tego co mam 
Kiedyś ktoś mi wyrzucił cały czarny wór śmieci.. Głośno narzekając, powiedziałam, że jak znajdę namiary kto to zrobił to mu grabie w tyłek wsadzę.. Od tamtej pory nie ma czarnych worków.
To ja typ niepokorny 
Agnieszko,pytałam Cię o szałwię(tego czorciaka - jak mówisz),bo byłam ciekawa czy w jakiś szczególny sposób z nią postępujesz . Mam ją u siebie już trzeci sezon(tak więc za nasionka serdecznie dziękuję
,ale w tym roku pierwszy raz zakwitła . Też myślałam,że kwiaty będą atrakcyjniejsze...ale i tak ją lubię z powodu niesamowitych liści . Wpadnę jeszcze do Ciebie,pozdrawiam
- Agnieszka_73
- 200p

- Agnieszka_73
- 200p

- Agnieszka_73
- 200p

- Agnieszka_73
- 200p

-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Agnieszka_73
- 200p

Agnieszko mnie nie tak szybko można zanudzić, ale oglądając Twoje lilijki pomrę na bliżej nieokreśloną chorobę.
Ja w swoim ogrodzie mam lilie Sw Antoniego i jeszcze jakąś bliżej nieokreśloną, w piątek byłam w wielkim mieście z zamiarem kupienia sobie chociaż kilku cebulek liliji , cena rozłożyła mnie na dobre- jedna cebulka kosztowała 15 zł. czy to norma u Ciebie też takie ceny, więc zajrzałam do OBI bo wyprzedaż , jasne wszystko jak leciało czyli np szafirki ranniki albo anemonki kilka cebulek kosztowało 10zł. Czy oni myślą że wszyscy mają konta na Seszelach
Pozdrawiam cieplutko
Ja w swoim ogrodzie mam lilie Sw Antoniego i jeszcze jakąś bliżej nieokreśloną, w piątek byłam w wielkim mieście z zamiarem kupienia sobie chociaż kilku cebulek liliji , cena rozłożyła mnie na dobre- jedna cebulka kosztowała 15 zł. czy to norma u Ciebie też takie ceny, więc zajrzałam do OBI bo wyprzedaż , jasne wszystko jak leciało czyli np szafirki ranniki albo anemonki kilka cebulek kosztowało 10zł. Czy oni myślą że wszyscy mają konta na Seszelach
Pozdrawiam cieplutko