Mam na imię Agnieszka, mieszkam w bloku, mam pod balkonem zagrodzony kawałeczek ziemi. Rośnie tam trochę różności. Teraz trochę nędzna, pnura pora roku na pokazanie co tam rośnie, ale trochę przekopię swoje fotki i coś wkleję
Dzień dobry Agnieszko ! Dobrze,że chcesz pokazać swoje "różności",które rosną pod balkonem. Wśród forumowiczów są "blokowi ogrodnicy",których z pewnością zainteresują Twoje rośliny . Z niecierpliwością będę czekała na fotki,tymczasem pozdrawiam i zapraszam do siebie .
Witaj Agnieszko73
Ładne kwiatki pokazaŁaś. Dalia ma cudny kolor. Przybliż nam trochę ten ogródek i problemy związane z jego utrzymaniem.
Od kiedy się nim zajmujesz?
Jutro mam nadzieję, dopuszczą mnie do komputerka, bo u mnie kolejka się ustawia (4 sztuki :D:D:D:D ) to wlepię trochę różnych fotek, żeby pokazać co tam u mnie rosło a teraz odpoczywa
No..no pięknie Agnieszko.Gratuluję pięknych kwiatów i małego ale jakże uroczego ogródka. Pokaż nam w całości ogródek..zobaczymy jaki on wielki. A nie dało się od frontu zagospodarować....czy nie chciałaś?.
Oj teraz trochę łyso wygląda Mało co kwitnie i ponuro się zrobiło. Jolla ja tak tylko te kwitnące cyknęłam Anitko ten liliwiec to bardzo młoda sztuka, jeszcze nie wyrósł jak trzeba Zeniu, widziałaś moje "fronty"