Hektar pod blokiem ;)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Agnieszko :D :D :D śliczna róża
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agnieszko..poleciałam na działkę, nie wytrzymałam. Miałam ładnie rozrośnięty rozwar w doniczce na tarasie..o niego mi najbardziej chodziło. Nie ma doniczki..nie ma rozwaru. Dobry złodziej pewnie się zlitował żeby nie zmarzł. Ale powykopywałam mieczyki. Wstawiaj zdjęcia nawet stare...a co będziemy robić zimową porą?..patrzeć choć na zdjęcia.Szybciej do wiosny przeleci. :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

Agnieszka- śliczny ten liliowy liliowiec.
kocica- nie chcę Cię martwić, ale na brudasów nie ma rady. U rodziców regularnie wyjmuję śmieci z ligustrowego żywopłotu. Komuś udało się nawet wepchnąć reklamówkę z dziadostwem między gałęzie...
Awatar użytkownika
BarWo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2008, o 19:11

Post »

Agnieszka_73 pisze: No takie ogródkowanie pod blokiem czasem jest blleee i fuuuj, jak zaczynałam (ile to lat temu.. hmm.. o ile się nie mylę chyba ze 13) to był koszmar. Teraz, jak mieszkańcy bloku powyrastali, poprzeprowadzali się jest inaczej. Deko mniej mam sprzątania :)
Witaj Agnieszko :D Dopiero teraz dostrzegłam twój ogródek i widzę że sporo rarytasików w nim uprawiasz...róże i lilie i hortensję ci rosną i inne roślinki. :D to w takim razie musi być spory kawałek zagospodarowany :D Może na wiosnę pokażesz jak to wygląda w całości :?: 13 lat to tyle co i u mnie, no i te "bleee i fuuuj" to wszyscy przyblokowi to przechodzą niestety :twisted:
Pozdrawiam i zapraszam :D
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Awatar użytkownika
Agnieszka_73
200p
200p
Od: 16 paź 2008, o 21:17

Post »

Basieńko, kiedyś widziałaś moje frony, boki i tyły :D:D:D:D Poszukam to wlepię jak to wygląda.
Kiedyś ktoś mi wyrzucił cały czarny wór śmieci.. Głośno narzekając, powiedziałam, że jak znajdę namiary kto to zrobił to mu grabie w tyłek wsadzę.. Od tamtej pory nie ma czarnych worków. :D:D:D:D:D Wiedziałam, co mnie czeka, ale uwielbiam zielapuchy i cieszę się z tego co mam :)
To ja typ niepokorny :)
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Kochana, jak zwykle pieknie u Ciebie :D :D Śliczne liliowce, lilie, róże, hortesja...długo można wymieniać :D
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
rochrza
200p
200p
Od: 5 kwie 2008, o 13:37

Post »

Agnieszko,pytałam Cię o szałwię(tego czorciaka - jak mówisz),bo byłam ciekawa czy w jakiś szczególny sposób z nią postępujesz . Mam ją u siebie już trzeci sezon(tak więc za nasionka serdecznie dziękuję :) ,ale w tym roku pierwszy raz zakwitła . Też myślałam,że kwiaty będą atrakcyjniejsze...ale i tak ją lubię z powodu niesamowitych liści . Wpadnę jeszcze do Ciebie,pozdrawiam
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Agnieszko będę się powtarzać za całym towarzystwem przede mną kroczącym po Twoim ogrodzie---- .sliczniutkie kwiatki te liliowce oczy bolą , Ty im śpiewasz że one tak ładnie kwitną :D.

Tak przy okazji mam małe pytanko- co to jest takie włochate :twisted: pod hortensją na pierwszej stronie.

Pozdrawiam cieplutko
Awatar użytkownika
Agnieszka_73
200p
200p

Post »

To ta szałwia o której przed chwilą rozmawiałyśmy :)
Fajnie, że mi dróżkę wydeptujecie, bardzo lubię gości :)
Awatar użytkownika
Agnieszka_73
200p
200p

Post »

A to ciąg dalszy wspominek ;) Znalazłam jedną płytkę :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Agnieszka_73
200p
200p

Post »

Zanudzę Was swoimi fotkami :D:D:D:D:D:D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Agnieszka_73
200p
200p

Post »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Zaraz poopisuję co i jak. :)
maryla73ab
1000p
1000p
Od: 26 sie 2008, o 19:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Piękna różna i lilia takie lila.
A kotek świetnie pozuje do zdjęcia.
Nie zanudzisz chyba nikogo ,myślę ze wszyscy lubimy podziwiać i oglądać zdjęcia.
pozdrawiam Maryla...

Moje wątki
Awatar użytkownika
Agnieszka_73
200p
200p

Post »

:) Dziękuję Marylko :) Kocio to taka nasza maskotka :D:D:D:D:D Chociaż czasem wredny typ ;)
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Agnieszko mnie nie tak szybko można zanudzić, ale oglądając Twoje lilijki pomrę na bliżej nieokreśloną chorobę.
Ja w swoim ogrodzie mam lilie Sw Antoniego i jeszcze jakąś bliżej nieokreśloną, w piątek byłam w wielkim mieście z zamiarem kupienia sobie chociaż kilku cebulek liliji , cena rozłożyła mnie na dobre- jedna cebulka kosztowała 15 zł. czy to norma u Ciebie też takie ceny, więc zajrzałam do OBI bo wyprzedaż , jasne wszystko jak leciało czyli np szafirki ranniki albo anemonki kilka cebulek kosztowało 10zł. Czy oni myślą że wszyscy mają konta na Seszelach :twisted:

Pozdrawiam cieplutko
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”