Mój ogrodowy zakątek- Priam
- Priam
- Przyjaciel Forum

- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu - nie mam powodów aby się gniewać
A podobny kwiecisty kosz był też w Szczawnicy.
Wczoraj wróciłem ze wsi. To co tam zastałem nie do końca mnie zaskoczyło. Domyślałem się, że będzie mnie czekało dużo plewienia i przesadzania, jednak rzeczywistość trochę mnie przerosła. W ogrodowym trawniku zastałem łąkę, niedawno stworzonej gwiazdki prawie nie było widać, rabata wiosenna przeżywa swoją końcową fazę - zamierają liście.
Musiałem bardzo się zmobilizować i wziąć w garść bo na dobrą sprawę miałem tylko 24h. A to jak sami wiecie nie dużo czasu aby postawić ogród na nogi.
Była łąka - nie ma łąki ;)

Padnij - powstań (dzwonek skupiony)

Wczoraj wróciłem ze wsi. To co tam zastałem nie do końca mnie zaskoczyło. Domyślałem się, że będzie mnie czekało dużo plewienia i przesadzania, jednak rzeczywistość trochę mnie przerosła. W ogrodowym trawniku zastałem łąkę, niedawno stworzonej gwiazdki prawie nie było widać, rabata wiosenna przeżywa swoją końcową fazę - zamierają liście.
Musiałem bardzo się zmobilizować i wziąć w garść bo na dobrą sprawę miałem tylko 24h. A to jak sami wiecie nie dużo czasu aby postawić ogród na nogi.
Była łąka - nie ma łąki ;)

Padnij - powstań (dzwonek skupiony)

- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Przemku. Dokładnie rozumiem co to znaczy mieć tylko jeden dzien na pracę w ukochanym ogrodzie
łączę się z Tobą w bólu

Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
Dla Ciebie Przemku , kupa roboty , a dla nas piorunujący efekt ( patrz na zdjęcia była łąka - nie ma łąki)!
A tak poważnie , to rzeczywiście można się wściec , jak ma się tyle roboty , a tak mało czasu można temu poświęcić!!
Ale podziwiam Cię ,że chce Ci się jeździć taki kawał i ciężko pracować!
A tak poważnie , to rzeczywiście można się wściec , jak ma się tyle roboty , a tak mało czasu można temu poświęcić!!
Ale podziwiam Cię ,że chce Ci się jeździć taki kawał i ciężko pracować!
Pozdrawiam,Małgorzata