"Ładne kwiatki"... spod wiejskiej chatki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: "Ładne kwiatki"... spod wiejskiej chatki

Post »

Dawno temu jeden mały kociak spał na mojej głowie...widocznie myślał, że to futerko :D

Ale grzyby ;:oj a ja nie mogę teraz się wybrać, bo mam urwanie głowy...zachciało mi się przeprowadzki :D
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Ruda nóżki ;:167 mego Carlosika ;:196 sa piekne, prościutkie, czyściutkie i w ogóle....wygląda jak pantera :roll:
To zdjęcie robione telefonem a kiciuś nie lubi pozować więc majdał girkami dlatego wyszło nieco krzywo. Nie palę już.... ;:303 10 tygodniiiiii....udało mi się moją Stasię przekonać by ciepła śmierdziuchami ;:209 i nie pali od soboty ;:215
Mariolka ...Jak ja Ci pokażę jakie M-1 odwaliłam dla królików to normalnie zzieleniejesz, moja wędzarnia to pikuś w porównaniu z nowym "dziełem".... ;:306
Jaguś ;:196 fajnie że wpadłaś, ja do Ciebie oczywiście wpadam ale nic nie gadam, zachwycam sie jedynie i ...wciąż ;:168
Ewa nie przejmuj się przeprowadzką ;:196 ważne że masz za sobą sprzedaż lokum.Tez bym tak chciała. :roll:

Obrazek
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:wit Basiu jestem...już wszystko napisali... ;:138 a te łany rumianku to chyba są rzymskiego...
Herbapol taki kontraktuje... :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
Norbitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2012, o 14:01

Post »

Basiu nie słuchaj Marioli, nie pal tylko roślinki kupuj :) Gratuluję 10 tygodni :) I co z reklamacją?
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
Moja miłość do ogoniastych jest chyba silniejsza niż do roślinek. Cudności kawaler, może on się naprawdę "przyuczy" na gitarze? :;230 Ciągnie go coś bardzo do muzyki. Mojego chyba nie są muzycznie uzdolnione. :(
Ewunia napisała, że kociak spał na jej głowie, miałam podobne doświadczenie ale z moją sunią jak była malutka. Spała oczywiście ze mną w lodowatej chałupie (przed przeprowadzką) i dosłownie wplątywała mi się we włosy. Chyba tęskniła za mamą... Rano musiałam czym prędzej myć głowę bo włosy miałam poślinione i sztywne. ;:oj
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

doczytałam, że nie miała baba kłopotu, to sobie kota i króliki wzięła :) Kiciuś cudny, nasza kotka też miała zwyczaj spania nam na głowach i wicia gniazda pazurami, ale odzwyczailiśmy metodą zdecydowanego karcenia. :wink: Twój jeszcze malutki to niech tam sobie ma :wink:
A grzyby sprawdziłaś, czy nie sztuczne? W naturze takie wielkie nie występują ;:224
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 12:44

Post »

Czy te oczy mogą kłamać.......co za spojrzenie ,a grzyby no u mnie dopiero popadało to może za jakiś czas.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Basiu zapełniaj ogród ulubionymi roślinami, bo zasłużyłaś (-gujesz) na to! ja też jak rzuciłam palenie 100 lat temu robiłam sobie prezenty, które mnie cieszyły niebywale! Nóźty słodziaka ;:215 (kota!) jak u każdego młodego osobnika! A te kolana widzę że jednak..... grzybków zazdroszczę, ale nie wiem dlaczego skoro mogę iść do lasu a nie idę (pies ogrodnika!)
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36

Post »

No właśnie gdybym mieszkała tak blisko lasu to tyle by mnie w domu widzieli ;:306 ;:306
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Kontakt:

Post »

Elu na jagodach byłam ostatnio, ale komarzyska za chol#erę nie dadzą pobyć dłużej.Wypryskałam się specyfikiem p. owadom jak ta głupia ale na dłużej nie wiele pomogło.Koszmar!
Marysiu dziękuję Ci bardzo za uznanie, też jestem dumna, lecz dziś już na targowice nie pojechałam bo po króliczki musiałam...
Mireczko wiesz pamiętam jak w okolicach między Karlinem a Białogardem zbierałam grzyby miałam kilkanaście lat wtedy.
Pati ;:306 grzyby juz zjedzone i nawet szczęki nam nie popękały :wink: czyli były prawdziwe :D
Helenko ja też włosy muszę myć zaraz po obudzeniu bo mi Carlos wylizuje. Jeszcze trochę i go wykwateruje z łoża mego , wyjeżdżam to M niech łysinę myje, ale on nie pozwoli sobie włazić na głowę a jeszcze we śnie ;:185
Beatko nie wysłałam Epka do reklamacji, będe w S-wcu niedługo to zaniosę do tego sklepu.
Misiu wiesz nie wiem czy to prawdziwy rumianek na tym polu czy tak się zasiało coś jak by dzikie margaretki, bo ani nie pachnie jak rumianek i nie widziałam by ktoś orał to pole i siał :roll: Wygląda malowniczo.

a teraz.....Taa daam ;:303
Czyli spełniam swoje marzenie.... więc bywam SZCZĘŚLIWA(?) ;:4

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Fajny wybieg dla zwierzątek wymyśliłam, co? A Banderas nie będzie musiał kosić, wszystko wykoszą króliczki. ;:306 i od razu nawożą ;:306
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Basiu i co Ty będziesz z tymi króliczkami robić, masz dla nich budkę, wiesz że one potrzebują szczególnej opieki. Nasłuchałam się w środkach lokomocji o królikach. Ałła ma wątek o zwierzątkach gospodarskich i o królikach tam piszą to poczytajObrazek
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36

Post »

Oj Basiu dokładasz sobie pracy ;:222 Ja wiem że myślimy że mamy po dwadzieścia wiosenek ;:306 ;:306
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Ty te króliki dobrze zabezpiecz, bo Ci kota zjedzą, takie wielkie :) Fajne są, ale...Ty je tak na gulasz będziesz hodować czy jako zwierzątka domowe? :wink:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Basiu kotamasz czadowego...ale to juz mówiłam :wink:
Wypatrywałam twojej chatki jak śmigałam pociagiem przez Szkieletczyznę.... ;:196
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 mar 2011, o 10:29

Post »

Mam nadzieję, że Ty Basiu oraz wszyscy inni goście wiedzą, że to, co piszę ze śmieszkami, to żarty.
Kiciuś śliczny i na pewno ma proste nóżki.
Klata ...... wypasiona ;:215 Ale też zadam takie pytanie. Jak zrobisz pasztet z czegoś, czemu za chwilę nadasz imię i będziesz miziać do świąt ;:202
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”