Wszystkim którzy odwiedzili mój wątek, bardzo dziękuję za miłe słowa, nie było mnie trochę na forum bo byłam solidnie przeziębiona, a jak już się polepszyło to do ogrodu.
Chyba udało mi się kupić pierwszy woskowy.Oceńcie

chciałabym mieć kiedyś tyle miejsca, by móc mieć z 200 Phalaenopsis i trochę Vand... na razie trzymam na 2 parapetach i stoliku pod oknem, zamierzam jeszcze namówić T. na półkę do zawieszenia w oknie, na której kilka Phal. by weszło. i na pewno wymienię Tolumnie na Phalaenopsisy, o ile znajdą się jacyś chętni.MirkaS pisze:Dusiu przecież 58 storczyków to ogromna kolekcja, zważywszy że masz jeszcze vandy , które u Ciebie kwitną . Nic tylko się cieszyć. Parapety wszyscy mamy za małe, pozostaje upychanie.
Storczykowa pisze:no pewnieale storczyki zawsze pozostaną dla mnie bardzo ważne i nie ma takiego dnia, żebym na nie nie zwróciła uwagi. uwielbiam się na nie patrzeć i bardzo się cieszę, że mam tak wyjątkową pasję.
na pewno chciałabym zawód, który ma coś wspólnego ze storczykami.bogumila pisze:Storczykowa pisze:no pewnieale storczyki zawsze pozostaną dla mnie bardzo ważne i nie ma takiego dnia, żebym na nie nie zwróciła uwagi. uwielbiam się na nie patrzeć i bardzo się cieszę, że mam tak wyjątkową pasję.
Dusiu widzę , że nie będziesz miała problemu z wyborem profilu zawodu przy tej pasji .