Na działce ewkapaw-2009
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- ewkapaw

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iza chyba nie pójdę . W sobotę nie mogę , a w niedzielę na pewno nie będzie mi się chciało . Poczekam na targi ogrodnicze na Wałach Chrobrego , ponoć mają być 9-10 maja .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- Olusia

- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewa nie idzie na targi bo już wszystko ma w ogrodzie.Już na nic nowego nie trafi
Ewo ja mam jednak braki i na jakieś targi do Szczecina bym przyjechała .Mam wielką ochotę się z WAMI spotkać.

Miałabym też wielką prośbę - zadoniczkuj mi tego fioletowego barwinka. Ja mam ale o pojedynczych kwiatach.
Mogę Tobie rozmnożyć barwinka o liściach z białymi brzegami i dużymi niebieskimi kwiatkami.Jeżeli takiego nie
posiadasz.
10:05 Jak zostać ogrodnikiem w TV pr.1
Ewo ja mam jednak braki i na jakieś targi do Szczecina bym przyjechała .Mam wielką ochotę się z WAMI spotkać.
Miałabym też wielką prośbę - zadoniczkuj mi tego fioletowego barwinka. Ja mam ale o pojedynczych kwiatach.
Mogę Tobie rozmnożyć barwinka o liściach z białymi brzegami i dużymi niebieskimi kwiatkami.Jeżeli takiego nie
posiadasz.
10:05 Jak zostać ogrodnikiem w TV pr.1
- ewkapaw

Olu to nie jest tak . W roślinkach mam na pewno spore braki , ale na razie większe zakupy odpuszczam
. Działka ma tylko 300m2 , sporo cienia przez wielkiego orzecha włoskiego . Moje zdolności fizyczne też są ograniczone . Pracuję praktycznie sama , bo mój M nie lubi prac ogrodowych / z niewolnika nie ma pracownika / . Owszem przychodzi jak ja nazywam " inspekcję " poogląda krzaczki , drzewka , coś skopie jak poproszę i to wszystko . Nie kupuję jakiś rarytasków , bo i kosztują , a złodziejaszki buszują
i umieją wybierać co ciekawsze okazy
Dla mnie działka sprawia wiele radości i przyjemności
i jest fajnym miejscem do spędzania wolnego czasu , tylko dlaczego po tym odpoczynku na działce tak boli kręgosłup
Olu jeśli chodzi o targi ja jeszcze z nikim się nie umawiałam , bo teraz w maju trudno się zebrać w grupie
Barwinek fioletowy dostałam jesienia od koleżanki i teraz zaczyna trochę puszczać nowe pędy . Dzisiaj się przyjrzę i jak będzie można spróbuję coś w doniczkę włożyć .
Jak możesz to też możesz dla mnie zrobić sadzonki
Dla mnie działka sprawia wiele radości i przyjemności
Olu jeśli chodzi o targi ja jeszcze z nikim się nie umawiałam , bo teraz w maju trudno się zebrać w grupie
Barwinek fioletowy dostałam jesienia od koleżanki i teraz zaczyna trochę puszczać nowe pędy . Dzisiaj się przyjrzę i jak będzie można spróbuję coś w doniczkę włożyć .
Jak możesz to też możesz dla mnie zrobić sadzonki
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw

Olu sprawdzałam barwinek i trzeba trochę poczekać . Jakoś nie widać nowych odrostów . Ja miałam ten barwinek zadołowanej doniczce i jakieś dwa tygodnie temu wkopałam do gruntu . Widocznie musi trochę odchorować zanim zacznie puszczać nowe pędy . 
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków