Moja działka -giza 2009r.
Niecierpliwe babska
Zrobie fotki jak juz wszystko będzie w ziemi, jeszcze z częscią z nich wędruję po działce a oliwnik i budleja skętolistna jeszcze na przechowaniu u Ewy, nie zmieściła sie na merca :P
Dzisiaj rozwineła sie pierwsza piwonia bordowa i liliowce najwczesniejsze i jakies inne drobiazgi
Pojechałam tylko nakarmic clematisy, bez aparatu. W tygodniu cos popstrykam.
Jutro ma podobno padać d e s z c z
ND wykąpałam solidnie w chemii i sąsiednie tez, na wszelki wypadek. Zabaczymy za kilka dni czy pojawia sie nowe plamki na liściach
Dzisiaj rozwineła sie pierwsza piwonia bordowa i liliowce najwczesniejsze i jakies inne drobiazgi
Jutro ma podobno padać d e s z c z
ND wykąpałam solidnie w chemii i sąsiednie tez, na wszelki wypadek. Zabaczymy za kilka dni czy pojawia sie nowe plamki na liściach
Basówko, deszczyk, deszczyk i po deszczu
Taro, do usług
A to nie ogróde ale zdjecia jakies takie nawet ładniutkie :P
Wczoraj w końcu powsadzałam co było do powsadzania, ale zdjatka wyszły beznadziejnie, więc sobie daruje pokaz. Jedynie co ciekawsze
staruchy
Cieszę się ,że kilka róż ma super dużo paków. W ramach przeprowadzek za krzakami nie poszły wizytówki, ale jak kwiat sie pokaze to w razie wątpliwości nie bedzie problemu. w końcu od tego jest forum
Zostałam obdarowana gigantami
Od Ewci dwie wielkie borówy amerykańskie, z owockami
Od Marioli monstrualne paprocie, takich w życiu nie widziałam. Wzięłam najmniejsze , najokazalsze maja ok 130-150
Cuuudowne

Co to jest, przywedrowało do mnie..

nowa paprotka 1

odnalazła sie biała kamasja

nowa paprotka 2
Taro, do usług
Wczoraj w końcu powsadzałam co było do powsadzania, ale zdjatka wyszły beznadziejnie, więc sobie daruje pokaz. Jedynie co ciekawsze
Cieszę się ,że kilka róż ma super dużo paków. W ramach przeprowadzek za krzakami nie poszły wizytówki, ale jak kwiat sie pokaze to w razie wątpliwości nie bedzie problemu. w końcu od tego jest forum
Zostałam obdarowana gigantami

Co to jest, przywedrowało do mnie..

nowa paprotka 1

odnalazła sie biała kamasja

nowa paprotka 2
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
I od razu to dziwadło dałaś za kratki co by nie zginęło.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki