Od razu człowiek ma więcej chęci do wszystkiego
...tu będzie moje niebo... - Cynthia 2009 cz.1
- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja na działce niestety takiego ładnego jak Twój sobie nie postawię.
Niby nie kradną ale różnie to bywa.Ktoś mi opowiadał,że zimą ukradli wielką ławę zrobioną ze starego pnia ....
W tym roku robię nowy kompostownik bo jesienią skasowałam stary.
4 metalowe rurki i okręcę to wszystko zieloną ,plastikową siatką(taką z maleńkimi oczkami) ;:10
Mnie wystarczy a złodziej nie ruszy
Niby nie kradną ale różnie to bywa.Ktoś mi opowiadał,że zimą ukradli wielką ławę zrobioną ze starego pnia ....
W tym roku robię nowy kompostownik bo jesienią skasowałam stary.
4 metalowe rurki i okręcę to wszystko zieloną ,plastikową siatką(taką z maleńkimi oczkami) ;:10
Mnie wystarczy a złodziej nie ruszy
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
-
x-d-a
Witaj Cynthio,
U mnie całe rano padało (zdaje się, że Ada nie ma po co jechać na działkę), teraz jest troszkę lepiej,ale na ogród nie wychodzę, bo ja mam od razu asystę w postaci moich psiaczków. A jak jest tak mokro, to one po 5 minutach wyglądają jak nieboskie stworzenia, szczególnie ten białasek .
Pozostaje więc forum, bo po południu pracuję.
Aha, jeszcze rano udało mi się przesadzić i skrócić fuksję i pelargonię, które grzecznie zimowały w nieogrzewanym pomieszczeniu.
Pozdrowionka
U mnie całe rano padało (zdaje się, że Ada nie ma po co jechać na działkę), teraz jest troszkę lepiej,ale na ogród nie wychodzę, bo ja mam od razu asystę w postaci moich psiaczków. A jak jest tak mokro, to one po 5 minutach wyglądają jak nieboskie stworzenia, szczególnie ten białasek .
Pozostaje więc forum, bo po południu pracuję.
Aha, jeszcze rano udało mi się przesadzić i skrócić fuksję i pelargonię, które grzecznie zimowały w nieogrzewanym pomieszczeniu.
Pozdrowionka
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja nie mogąc pojechać na działkę zrobiłam sobie "dzień piękności." Byłam u kosmetyczki, fryzjera i od razu nastrój lepszy. A teraz idę z pieskiem na spacer, a pózniej wezmę się za pikowanie niektórych roślin.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki