Irlandzki Ogrod Ani.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2007, o 23:19

Post »

11 i pół hamburgera? :shock: stawiam na tego w czarnej koszulce :P

Dziękuję Aniu za dobre chęci, ale wcześniej czy później dorwę tę hortensję: jak nie w szkółce, to "podprowadzę" z czyjegoś ogrodu :oops:
Już upatrzyłam miłą panią (która mieszka koło mojej babci), a w jej ogrodzie hortensje rosną jakby od niechcenia, to tu, to tam - kwitną zabójczo pięknie!!!
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
Gosiejka
100p
100p
Od: 22 maja 2008, o 21:52

Post »

Hi hi hi, też stawiam na "czarnego" :lol: .
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p
Od: 15 kwie 2009, o 17:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gosiu,Gosiejko ten w czarnej koszulce odpadł jako pierwszy :lol: :lol: Ale mówili,że był mistrzem w tej konkurencji od kilku lat :roll:

Kilka foteczek z ogródka :roll:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pozdrawiam Ania.
Awatar użytkownika
fela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lut 2009, o 17:51

Post »

Lilie piękne Aniu i ta trawka taka śliczniutka :D . Aniu, nie mogę zarejestrować się w TinyPic, ciągle mam komunikat „rejestracja nie powiodła się spróbuj póżniej” ;:223 . Być może trzeba mieć adres na yahoo?
Ogródek Feli
A tu wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p

Post »

Felu ja mam adres na wp.Najpierw dodawałam zdjęcia bez rejestracji.Ale można tylko pojedyńczo..
Awatar użytkownika
Gosiejka
100p
100p

Post »

Aniu, zaskoczyłaś mnie z tym "czarnym" :shock: . Wygląda na mistrza :lol:. To który w końcu wygrał?
Aneczko, ogródek masz coraz piękniejszy :D . A co to za niebieskie kwiatki na fotce z 19:34? A te ptaszki to wróble? Czy one żywią się może ślmakami :lol: ?
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p

Post »

Gosiejko wygrał ten po prawej w niebieskiej koszulce :lol: Te kwiatki to hortensja,mój nowy zakup,wcześniej są zdjęcia całego krzaczka :D A na ptaszkach się nie znam... :oops: :? na pewno to nie były wróble bo dużo większe :lol: Wyjadały jakieś robaczki :roll:

Muszę Wam pokazać jedno cudeńko :roll:, zdjęcie z pobliskiego ogródka,to pnącze to...passiflora cearuela :shock: :shock: Kwitnie już ze 3 tygodznie i wciąż ma mnóstwo pąków :roll: Zimuje w ogródku,bo już kiedyś pytałam :roll:

Obrazek

I jeszcze fotka z festiwalu-wyścig świń na głównej ulicy miasta :lol: :lol: :lol:

Obrazek

A to z ogródka:

Obrazek

Pozdrawiam Ania.
Awatar użytkownika
Gosiejka
100p
100p

Post »

Hej, Aniu, to zdjęcie hortensji jest niesamowite! Wiesz, ja wiem, jak ta roślinka wygląda ale na tym zdjęciu myślałam, że to coś zupełnie innego :shock: . Fakt, że oglądałam je wieczorem, może dlatego? Wydawało mi się, że to jeden niebieski kwiatek, a reszta to listki :P . Niech żyje spostrzegawczość :lol: . Hmmm, jak bardzo pozory mylą! Nigdy nie podejrzewałabym TEGO gościa o zjedzenie 11 hamburgerów :shock: . A tak w ogóle, to Wy tam macie co chwilę jakąś imprezkę! I to taką "z jajem" :D. Zazdroszczę Ci Aniu, bo w mojej okolicy takich imprez nie ma, a szkoda :?, bo uśmiechu nigdy za wiele :D .
dawidbanan
---
Od: 29 cze 2009, o 13:22

Post »

I jeszcze fotka z festiwalu-wyścig świń na głównej ulicy miasta :lol: :lol: :lol:

Obrazek
:P Która wygrała :?:
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

Ania

ta pierwsza z prawej???

swoją drogą świnki to miały gdzieś :lol: wcale się nie ścigały- fajny wyścig
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p

Post »

Gosiejko przepraszam,że Cię zmyliłam tak tym zdjęciem :oops: :lol: Zrobiłam takie zdjęcie,żeby uchwycić kolorki tego kwiatka. :D
Jeżeli chodzi o imprezy w mieście to już się skończyły :cry: Wczoraj o 23 był piękny pokaz fajerwerków na zakończenie..
Miejscowość w której teraz mieszkam jest wypoczynkowa,dlatego coś się czasem dzieje.W poprzednim mieście w którym mieszkałam umierałam z nudów :roll: Kompletnie nic się nie działo..
Dodam więcej fotek z imprezy ale w innym wątku,tzn.tu- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 8&start=98
bo tu nie mogę według regulaminu :wink:

Damian nie mam pojęcia,która wygrała bo nie czekałam do końca :lol: Najpierw je wypuścili,żeby wszyscy mogli dokładnie obejrzeć a potem były zakłady :lol: i wyścig..a my w tym czasie pojechaliśmy na zakupy a za chwile lało jak z cebra przez 20 minut :shock: :lol: Ciekawa jestem co tam się wtedy działo :roll: :lol:
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

Ania

ja Ci donoszę,że w pażdzierniku na początku będę :lol: u syna
dawidbanan
---

Post »

Damian nie mam pojęcia,która wygrała bo nie czekałam do końca :lol: Najpierw je wypuścili,żeby wszyscy mogli dokładnie obejrzeć a potem były zakłady :lol: i wyścig..a my w tym czasie pojechaliśmy na zakupy a za chwile lało jak z cebra przez 20 minut :shock: :lol: Ciekawa jestem co tam się wtedy działo :roll: :lol:
Jestem Dawid jakby co :D
Ale świnki miały chociaż ucieche z błotka :P
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p

Post »

Dawid strasznie Cię przepraszam :!: :oops: :oops: :oops: Wybacz :roll: Ajj o kimś innym chyba myślałam i tak napisałam :lol: :lol: ;:124
Świnki penie miały uciechę :lol: Ale te tłumy ludzi na pewno nie :lol: :lol:

Tess to suuuper ;:26 Już będę w domu :D Może jednak do mnie zajrzysz jak będziecie Irlandie zwiedzać?Zapraszam :D
dawidbanan
---

Post »

Nic się nie stało :D A ogródek masz śliczny i czekam na nowe zdjęcia :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”