Aaaa...gdzieś widziałam...pokaż prosze swoje...to bardzo mi sie podoba...ale do takich robutek nie mam cierpliwości...nasza rytmiczka je robiła ale nie na pisanki tylko....nie wiem właściwie...serwetki??? a powiedz jak ty je robisz-czy od razu na jajku???
GRAŻKA - to są moje pisanki - frywolitkowe . Jeszcze nie osiągnęlam takiego stopnia w robieniu , żeby robić od razu na jajku . Robię dwie części i łączę , lub naciągam i ściągam u góry i na dole jajka . Robiłam też bombki na choinkę .
Do jajek zrobiłam kurkę / ale nie mam jej już - podarowałam koleżance. Sobie musżę jeszcze zrobić tylko jak wieczorami będę siedziała na forum to nic z tego nie będzie /
No śliczne !!!!! Może za rok się wymienimy???? ja ci dam soją a ty mi swoją,?? co ty na to??? a co do siedzenia przed kompem-to u mnie to samo-zrobiłam pisanki innym a dla mnie zostały ...zeszłoroczne.....
Ale te Twoje-to istne cudeńka!!!!!!!
Grażka bardzo chętnie . Za póżno trafiłam na ten wątek Na święta w przyszłym roku chętnie się zamienię , zacznę robić dużo wcześniej Teraz to i działka mi już zabrała sporo czasu , a po pracy na działce trudno się robi - ręce bolą
Poszukaj wątku - moje hobby cz3 i cz2- tam znajdziesz więcej / bombki i choinkę /
Ja też robię frywolitki , ale ograniczam się do serwetek bo jak pomyślę o takich fikuśnych jajeczkach to mi odrazu brakuje cierpliwości Ślicznie dziewczyny