Tylko chciejstwo w oczach  (i pustkę w kieszeni) kiedy buszuję w szkółkach
   Tylko chciejstwo w oczach  (i pustkę w kieszeni) kiedy buszuję w szkółkach  

To opuncje, jeszcze nie zimowały. Ale ponoć to potrafią przy zapewnieniu suchego stanowiska. Posadziłam je na skalniaku, pod zadaszeniem - deszcz tam prawie nie dociera. Myślę, że przed zimą zrobię im jakieś akwarium ze szkłaSoulcatcher pisze:
A co to za kaktusy rosną Ci na skalniaku? One tam zimują? Nie topią się?
Im dokładniej się przyglądam tym większe dziwa w Twym ogrodzie wynajduję ;)

Metoda prób i błędów :PSoulcatcher pisze:No ale o ciężarkach, które przywiązywałaś do gałęzi to skąd się dowiedziałaś??? Że to tak trzeba?
Ja tam bym tylko obciachała to co mi by wystawało i tyle.... A ty mi tu z ciężarkami wyskakujesz...

Jestem ciekawa co powiesz jak pokażę Ci moje niudolne bonzai ze zbliżenia. Ale zrobię je dopiero jutro
  Jestem ciekawa co powiesz jak pokażę Ci moje niudolne bonzai ze zbliżenia. Ale zrobię je dopiero jutro  

To znaczy zdjęcie zrobię a nie bonzai
  To znaczy zdjęcie zrobię a nie bonzai  

Mam nadzieję, że dam radę :P  a w przyszłym roku moja gunnera obudzi się na nowo i będzie coraz piękniejsza ;:12
  Mam nadzieję, że dam radę :P  a w przyszłym roku moja gunnera obudzi się na nowo i będzie coraz piękniejsza ;:12
 a u nas już grzybów nie widać, musi za ciepło...
  a u nas już grzybów nie widać, musi za ciepło...  Oj widzę, że znalazłem bratnią duszę, ja tez lubię przyciąć, wygiąć;) teraz próbuje sił z bonsai
  Oj widzę, że znalazłem bratnią duszę, ja tez lubię przyciąć, wygiąć;) teraz próbuje sił z bonsai  a ogródek widać, że ma duszę. Bardzo fajny i jeszcze te kamienie.
 a ogródek widać, że ma duszę. Bardzo fajny i jeszcze te kamienie.Witaj marivszmarivsz pisze:Hee ja też chcę na te grzybya u nas już grzybów nie widać, musi za ciepło...
Oj widzę, że znalazłem bratnią duszę, ja tez lubię przyciąć, wygiąć;) teraz próbuje sił z bonsai
a ogródek widać, że ma duszę. Bardzo fajny i jeszcze te kamienie.
 Jakoś tak mam dziwne zamiłowanie do sekatora
   Jakoś tak mam dziwne zamiłowanie do sekatora