Fajnie wyglądasz na tej wydmie-
Ali uśmiechnięty ogród cz.2
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Joluś, Grześ, Lisko, Anulka, Katarynko, Grażynko, Jadziu dziękuję pięknie 
Byłam w Łebie... dobre miasto dla młodych bo ludzi ogromne ilości, zabawa, hałas... nawet mi to trochę przeszkadzało..
Wydmy to oczywiście w Słowińskim Parku Narodowym i na prawdę robią wrażenie...
Piasku oczywiście trochę przywiozłam... ale na plaży nie znalazłam ani jednej muszelki
A wąż siedział cicho choć jak jeżykiem zaczął machać to się przestrachałam
ale chyba coś mu dali bo spokojny był 
a znad morza odjeżdżając zabrałam pogodę bo teraz pada...
Ogród po zastaniu jakoś mnie rozczarował... napatrzyłam się na ładniejsze
byłam też od razu wczoraj w Powsinie bo byłam umówiona obejrzeć szklarnie... i już wszystko zaplanowałam i w ogóle... ale jestem zależna od pomocy taty a on ostatnio średnio się czuje i chyba inwestycja na wiosnę zostanie odłożona... 
Byłam w Łebie... dobre miasto dla młodych bo ludzi ogromne ilości, zabawa, hałas... nawet mi to trochę przeszkadzało..
Wydmy to oczywiście w Słowińskim Parku Narodowym i na prawdę robią wrażenie...
Piasku oczywiście trochę przywiozłam... ale na plaży nie znalazłam ani jednej muszelki
A wąż siedział cicho choć jak jeżykiem zaczął machać to się przestrachałam
a znad morza odjeżdżając zabrałam pogodę bo teraz pada...
Ogród po zastaniu jakoś mnie rozczarował... napatrzyłam się na ładniejsze
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
A w Łebie....i tam są te wydmy w Słowińskim...wiem,byłam ,padłam przy końcu....do morza nie doszłam
a w tych skansenach byłaś
też fajnie...pokazują pieczenie chleba na podwórzu w takim dużym ceglanym piecu,a potem kromki sprzedają ze smalcem o ogórkiem kiszonym
Ja byłam z kolonijnymi dziećmi-jak dopadły do tych kromek to aż wstyd było-jakby zagłodzone były
a ja stołówce jedzia w bród zostawiały 
-
x-d-a
Alu, świetne fotki z wakacji pokazałaś. Widać, że wakacje były udane, a pogoda dopisała.
Wydmy w Łebie to rzeczywiście mistrzostwo świata, byłam tam w zeszłe wakacje, pojeżdziliśmy po Parku rowerkami i naprawdę byłam zachwycona. Samą Łebą może troszeczkę mniej - dla młodych ludzi to fajne miejsce, mnie by na dłuższą metę troszkę męczyło.
Super też są te ukwiecone miejsca, miło je oglądać; jednak ludzie coraz większą wagę przywiązują do estetyki otoczenia, a to cieszy
Pozdrowionka :P
Wydmy w Łebie to rzeczywiście mistrzostwo świata, byłam tam w zeszłe wakacje, pojeżdziliśmy po Parku rowerkami i naprawdę byłam zachwycona. Samą Łebą może troszeczkę mniej - dla młodych ludzi to fajne miejsce, mnie by na dłuższą metę troszkę męczyło.
Super też są te ukwiecone miejsca, miło je oglądać; jednak ludzie coraz większą wagę przywiązują do estetyki otoczenia, a to cieszy
Pozdrowionka :P
Grażynko... w skansenie nie byłam...chciałam tam zajrzeć ale jakoś nie wyszło, nie po drodze nam było...teraz żałuje trochę... a dzieci to zawsze wstydu tylko narobią
Dalo witaj
głupio mi że zaglądacie a ja jeszcze zaległości po powrocie nie nadrobiłam u Was
ale ciężka sprawa...
A wakacje owszem były udane, choć szybko minęły... ale tak to jest jak śpiochy śpią do 10
No a Łeba faktycznie nie należy do cichych miast... na szczęście miejscówkę mieliśmy fajna bo na uboczu i spokojnie można było się wyspać i wieczorkiem posiedzieć...
A co do estetyki... na prawdę byłam zdziwiona... pięknie, kwiecisto wszędzie było, aż miło...
Halinko bardzo mi miło będzie mieć u siebie cząstkę Twojego ogródeczka

Dalo witaj
A wakacje owszem były udane, choć szybko minęły... ale tak to jest jak śpiochy śpią do 10
A co do estetyki... na prawdę byłam zdziwiona... pięknie, kwiecisto wszędzie było, aż miło...
Halinko bardzo mi miło będzie mieć u siebie cząstkę Twojego ogródeczka
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
Alu piękne zdjęcia a ten buk jest niesamowity;)
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "