Cały czas myślę gdzie by tu nowe róże sadzić, to już chyba jakaś choroba
Wyczesany :-) ogródek Stokrotki - 2011
- dodad
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 cze 2009, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wyczesany :-) ogródek Stokrotki - 2011
Twój Eden jest.... no brak mi słów.
Nieeee!!!
Eden być MUSI... no przecież już wspominałam, że parę róż jeszcze upchnę bez problemu
Eden być MUSI... no przecież już wspominałam, że parę róż jeszcze upchnę bez problemu
- dodad

- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Ooo Agusia się odnalazła 
- 100krotka

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wszelki duch...

"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Znikłam, wiem... ale na Wasze wątki od czasu do czasu zaglądałam. Brakuje mi czasu ostatnio... 
-
x_Adasko
Pamiętam te czasy kiedy jeszcze miałem mak w ogrodzie... Szkoda tylko, że byłem zbyt młody żeby wiedzieć co można z nich zrobic
Róże miodzio
Nie mogę się doczekać swoich 
Róże miodzio
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
zachwycona jestem Edenkiem, powtarzam się ale tez mam obsypany kwiatami, jednego tylko nie przewidziałam - nie poczytałam
muszę zmienić mu miejsce i dać ramionka, a bodziszek niech będzie zezowaty to taka jego uroda
mnie się podoba.
Pamiętam jak weszłam na forum jaka byłam ciemna masa, większość roślin to dla mnie zagadka, sadziłam na tzw,totolotek - chybił trafił a wchodzę do ogródków forumków widzę kompozycje no to myślę: Anka bierz się do roboty, i tak sobie robię, zmieniam, trudno to jednak ogarnąć coraz to nowsze pomysły, rąk do pracy brak, dzień za krótki nie mówiąc o dziurawej kieszeni, czyli chce dusza do raju tylko grzechy nie dają ale Edenek bardzo mi się podoba, miłego dnia
mnie się podoba.
Pamiętam jak weszłam na forum jaka byłam ciemna masa, większość roślin to dla mnie zagadka, sadziłam na tzw,totolotek - chybił trafił a wchodzę do ogródków forumków widzę kompozycje no to myślę: Anka bierz się do roboty, i tak sobie robię, zmieniam, trudno to jednak ogarnąć coraz to nowsze pomysły, rąk do pracy brak, dzień za krótki nie mówiąc o dziurawej kieszeni, czyli chce dusza do raju tylko grzechy nie dają ale Edenek bardzo mi się podoba, miłego dnia
- pamelka

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No i odpowiedziałaś, że takSiberia pisze:Jesteś pewna... że trzeba mieć Mary?![]()
Zastanawiam sie nad Alchymistem, piszą, że przemarza, a ja wczoraj widziałam taki cuuudny, cały w kwiatach
- 100krotka

Dzieńdoberek!
Adaśku - to może i dobrze, że nie wiedziałeś, wielu z tych co wiedzieli przeklinało potem swój los, ech... ja też pamiętam makowe pola z dzieciństwa...teraz, to tylko ozdobne maki...
Pamelko, Alchymist na pewno wymaga dobrego stanowiska - ciepłęgo, osłoniętego. U mnie nie wymarzł w ogóle - zastosowałam do tego na dwa najdluższe pędy takie oslonki na rury z pianki - moze i to troszkę pomogło?
Taro, tak to właśnie jest, wspaniała forumowa społeczność, gdzie tyle osób bezinteresownie dzieli sie wiedzą i roslinkami, to naprawdę pomaga wszystkim dążyć do doskonalości
Agnieś - u Ave też kwitnie! Co Wyście z nim zrobiły, u mnie w pierwszym roku kwiatów nie było...;-)
Gorzatko, stanowczo musisz upchnąć Edenkę
Adaśku - to może i dobrze, że nie wiedziałeś, wielu z tych co wiedzieli przeklinało potem swój los, ech... ja też pamiętam makowe pola z dzieciństwa...teraz, to tylko ozdobne maki...
Pamelko, Alchymist na pewno wymaga dobrego stanowiska - ciepłęgo, osłoniętego. U mnie nie wymarzł w ogóle - zastosowałam do tego na dwa najdluższe pędy takie oslonki na rury z pianki - moze i to troszkę pomogło?
Taro, tak to właśnie jest, wspaniała forumowa społeczność, gdzie tyle osób bezinteresownie dzieli sie wiedzą i roslinkami, to naprawdę pomaga wszystkim dążyć do doskonalości
Agnieś - u Ave też kwitnie! Co Wyście z nim zrobiły, u mnie w pierwszym roku kwiatów nie było...;-)
Gorzatko, stanowczo musisz upchnąć Edenkę
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- 100krotka

No! Nagadałąm sie, to teraz do roboty 
Clair i Alberich

Lucia - niestety musiałam przyciąć dosć nisko, ale myślę, że w ciągu lata nadrobi

Mozart - jeszcze nie wszystko sierozwinęło:

durandii i Piilu, żeleźniak udaje pnącze

Clair i Alberich

Lucia - niestety musiałam przyciąć dosć nisko, ale myślę, że w ciągu lata nadrobi

Mozart - jeszcze nie wszystko sierozwinęło:

durandii i Piilu, żeleźniak udaje pnącze

Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- 100krotka

Lavaglut i Blaze Superior

Grahamiasty, którego troche podparłam

Degenhard

i Polski Spirt

Grahamiasty, którego troche podparłam

Degenhard

i Polski Spirt

Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- pamelka

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Już jej chyba znalazłam miejscówkę
Rurowe pianki bez problemu, to był mój patent na klony palmowe
Dziękuję
Dziękuję
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
O, ja także mam klematiska Piilu. U mnie rośnie w towarzystwie nabytej wiosną pnącej New Down.
Stokrotko, ja jestem cienka w temacie róż, a więc powiedz mi, co to znaczy "Grahamiasty", bo akurat ten jest tu moim faworytem
Stokrotko, ja jestem cienka w temacie róż, a więc powiedz mi, co to znaczy "Grahamiasty", bo akurat ten jest tu moim faworytem
Graham jest cudny, Clair ... eh... moje marzenie. Najbardziej podziwiam Twoje pnącza. Wyjątkowo pięknie u Ciebie rosną