Nasza działeczka- kolejne etapy powstawania

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
jolami
500p
500p
Od: 12 lip 2008, o 23:53

Post »

Lamia pisze:Padam na kolana i oddaję wam pokłony!!!!
To co ja miałam na swojej działce to taki malutki pikuś w porównaniu do waszej...ech...co tu dużo gadać ja przynajmniej miałam "działkę" a wy tylko kawał zarośniętego pola i to jeszcze bez ogrodzenia.
Niesamowite zmiany aż nie można uwierzyć,gdyby nie było zdjęć z placu budowy to na pewno bym nie uwierzyła że to jest to samo miejsce.
Brak mi słów dla waszej pracy i zapału!
GRATULUJĘ ZMIAN!!!
Lamio! Bardzo dziękuję za odwiedziny :lol: i Twoje uznanie dla naszej pracy ;:196 włożonej w ten kawałek ziemi..Było jej mnóstwo...., a jeszcze wiele zostało do zrobienia...Niedawno to nawet Gospodarz naszych działek przeżył lekki szok :shock: jak zobaczył co my tam nawyprawialismy :;230
Zapraszam częściej na spacerek po naszej działce :lol:
Awatar użytkownika
jolami
500p
500p

Post »

U mnie odwilż, dzisiaj było +4...Szaro, buro i topniejący śnieg :evil: A to zdjęcia z dzisiejszego spacerku nad rzekę, żeby nakrmic kaczuszki...Zobaczcie jaki ciekawy gość był wśród stada kaczek :lol: Mandarynka???
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jolu u mnie wczoraj też była odwilż stopniała większość śniegu , mam nadzieję że już takich dużych mrozów nie będzie bo sporo roślinek nie ma już pokrywy śnieżnej .
Zdjęcia ze spaceru super , mnie rozbawiło zdjęcie czwarte ,niesamowite ujęcie czasami udaje się pyknąć w odpowiednim momencie :D . Mandarynka jak nie kaczka taka dostojna :lol:
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Post »

Jolu ale wasza działeczka się zmienia, pięknieje coraz bardziej, widać rezultaty waszej pracy. Nawet zimą jest pięknie, śliczne są te widoki na zdjęciach, chociaż osobiście bardziej lubię słońce i ciepło.
Miłego i ciepłego wieczoru.
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Jolu jaki ładny awatarek :D .
Awatar użytkownika
Ellaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lip 2008, o 23:59
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

jolami pisze: Zobaczcie jaki ciekawy gość był wśród stada kaczek :lol: Mandarynka???
Rzeczywiście, ciekawy gośc, a z jakim zainteresowaniem na jej ekstrawaganckie piórka patrzą pozostałe kaczki :wink:
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 12:03

Post »

Ta kaczka mandarynka cudo. Że też Ci się udało z tak bliska zrobić jej zdjęcia.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

I znalazłam...
Świetne te kaczki. A mandarynka rewelacyjna! W moim rodzinnym mieście jest duże jezioro zawsze pełne ptactwa wodnego przez cały rok. Tradycyjnie w niedzielę pół miasta dokarmia ptaki. Pamiętam takie spacery jako dziecko. Później chodziłam ze swoimi dziećmi karmić łabędzie, kaczki i kurki. Jednak taki gość nigdy się nie pojawił...
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
jolami
500p
500p

Post »

No tak...goście odwiedzają, a właściciela nie ma :oops:
Wszystkim dziękuję za odwiedzinki :lol: A ja w ogóle nie dostawałam powiadomień o wizytach u mnie :evil: Dlaczego tak się dzieje????

Niedaleko tego miejsca gdzie są kaczki na rzece jest ośrodek wypoczynkowo-rehabilitacyjny zarządzany przez księży - i u nich na ogrodzie są różne ptaszki, kaczki. Mają też takie mini zoo. I ta Mandarynka jak się później dowiedziałam przyfruwa sobie stamtąd :lol: Chyba jej się tutaj podoba :lol:

Elu avatarek taki zwykły, chciałam jakiś swój ale na razie nie mam zdjęć kwiatów więc ten to gotowiec z internetu.
x-o-1
Konto usunięte na prośbę.
Od: 3 cze 2007, o 20:16

Post »

Jolu świetne zdjęcia.

pozdrawiam
Ewa
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38

Post »

No nareszcie Cię znalazłam ;:1

Nie dość, że powiadomienia nie przychodziły, to jeszcze nick zmieniony :wink: ale na szczęście już wszystko wróciło do normy :D

Pozdrawiam cieplutko ... ;:79
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Post »

Jolu dziękuję za wiadomość, zaczęłam już rozpytywać o Ciebie, dobrze, że jesteś. Piękne zdjęcia zrobiłaś kaczusiom a mandarynka tak śliczna, że wygląda jak sztuczna. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
jolami
500p
500p

Post »

Ewa/ogis chyba pierwszy raz u mnie :lol: Witam ciepło :P
AAnulo i Irenko miło Was gościć :lol: Narobiłam zamieszania z tym nickiem, ale nowy jest wygodniejszy, a mój M i tak na forum nie pisze :?

Jutro moja córka wraca z obozu narciarskiego ;:48 Bałam się tego jej wyjazdu, ale zniosłam to jakoś :?
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Jolu, pierwszy raz jestem w Twoim ogrodzie. Duże wrażenie wywarł na mnie ogrom wykonanych prac, gratuluję :D :D
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
jolami
500p
500p

Post »

Witam Cie Moniko Na mojej działce :lol: Zapraszam częściej i muszę zajrzeć do Ciebie :lol: na razie wiele się tutaj nie dzieje, ale jak nastanie wiosna i ruszą na działce prace ogrodniczo budowlane to będzie na pewno ciekawiej :P
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”