Mój taras - ogródek
- ZosiaM
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
a ja dopiero po niedzieli wybiorę się na spacer na działeczkę ,ciekawa jestem jak tam wygląda ,ogniki to na pewno ptaki objadły ,a temperatura to nawet nie wiem jaka jest 

Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- ElzbietaaG
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Raczek
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Elu to już wszystko wiem.ElzbietaaG pisze:Żeby się dowiedzieć musisz siostrzyczko zajrzeć do ogródka Grzesia,
naprawdę warto![]()
![]()
Super zięć ci się szykuje

Ogrodnik przyda się w rodzinie.

Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- teresat
- Od: 2 lip 2008, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Elu piękny Twój taras/ogród. Uwielbiam rośliny na tle różnorakich murków ceglanych zy kamiennych. Tworzy się wtedy niepowtarzalny klimat.
Śliczna datura o różowym kolorze, takiego jeszcze nie spotkałam. Ale obłędny jest kolor róży chińskiej. Marzenie.
kwiaty doniczkowe piękne i zadbane.
Przeczytałam wątek i okazał się być edukacyjny. Nie wiedziałam, że koty lubią papirus. Muszę się o takiego postarać, żeby moje kociaste odczepiły się od innych roślin, co teraz zimą zaczęły robić.
Śliczna datura o różowym kolorze, takiego jeszcze nie spotkałam. Ale obłędny jest kolor róży chińskiej. Marzenie.
kwiaty doniczkowe piękne i zadbane.
Przeczytałam wątek i okazał się być edukacyjny. Nie wiedziałam, że koty lubią papirus. Muszę się o takiego postarać, żeby moje kociaste odczepiły się od innych roślin, co teraz zimą zaczęły robić.
- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
wpadłam się przywitac Eluniu 

Pozdrawiam i zapraszam do siebie
- ElzbietaaG
Mi też poradzono na forum go zabezpieczyć przed mrozami igliwiemJadzia1 pisze:Eluś a zabezpieczyłaś go przed mrozami , no tego MilinaBo ja zabezpieczyłam nie wiem czy dobrze zrobiłam , to się okaże na wiosnę. Czy Ty wiesz Elu ,że ja na kwitnięcie swojego mam ponoć czekać jeszcze dłużej
ale był taki delikatny,
nie wiem czy zdążył się zahartować

- ElzbietaaG
- ElzbietaaG
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Elu .Pospacerowałam po twoim tarasie ,ogródku i katakumbach .
Nasyciłam oczy i brzuszek.Piękne domowe roślinki ,ja jakoś nie mam do nich ręki ,lepiej rosną mi ogrodowe.
Datury śliczne,też mam takie ,a biała ma tak mocny zapach ,że nie da się przy niej wysiedzieć.
Grill piękny i te ceglaste ściany urocze.Piwniczka zaopatrzona dobrze ,ja też robię bardzo dużo zapraw ,bo moi domownicy uwielbiają dużo i dobrze zjeść .
Iglaczki śliczne ,ale co do tych cyprysików ,to też je kupiłam w Biedronce .Tu na forum straszyli mnie ,że nie przezimują .Okryłam je ,a co będzie zobaczymy wiosną
Nasyciłam oczy i brzuszek.Piękne domowe roślinki ,ja jakoś nie mam do nich ręki ,lepiej rosną mi ogrodowe.
Datury śliczne,też mam takie ,a biała ma tak mocny zapach ,że nie da się przy niej wysiedzieć.
Grill piękny i te ceglaste ściany urocze.Piwniczka zaopatrzona dobrze ,ja też robię bardzo dużo zapraw ,bo moi domownicy uwielbiają dużo i dobrze zjeść .
Iglaczki śliczne ,ale co do tych cyprysików ,to też je kupiłam w Biedronce .Tu na forum straszyli mnie ,że nie przezimują .Okryłam je ,a co będzie zobaczymy wiosną