Jasiu, przyznaj mi się tu zaraz czym je dokarmiasz? Bo rosną super!
Nie, dziękujęjang pisze:Chesz ?
Gdzieś już w innym wątku pisałam, że mi się pierwszy raz zdarzyło by z jednego listka wyrosło kilka Gruboszy. Myślałam wtedy, że to jakiś fenomen a tu widzę u Ciebie każdy listek taki płodny
I tak od małego ciśniesz woje roślinki nawozem z pokrzyw? A ja myślałam, że tylko starsze tak możnajang pisze:Cóz ja ciągle tym samymAleksandraBdg pisze:![]()
![]()
![]()
Jasiu, przyznaj mi się tu zaraz czym je dokarmiasz? Bo rosną super!
1. woda przegotowana odstana
2. gnojówka z pokrzyw 1:20
3. biohumus 1:20
4. raz na kwartał nawóz do kaktusów
i tak na zmianę , wkółko to samo
a z pkt.4 chyba zrezygnuję całkiem...
No od miniaturek nie...marlenka pisze:I tak od małego ciśniesz woje roślinki nawozem z pokrzyw? A ja myślałam, że tylko starsze tak można
Za jakie parę lat ? conajwyżej 2pieczarah pisze:mam nadzieje, że te, które zamieszkały u mnie za kilka lat będą wyglądać tak, jak Twoje
A ja myslę, że chyba bym sie nie zdziwiła, gdybys nam napisał, że właśnie to zrobiłeśjang pisze: Myślę sobie, że można by to uznać za rewelację (ten sposób wysiewu) gdybym tak wysiał z 500 sztuk i wszystkie by wykiełkowały...
No nie wiem ale wydaje mi się, że naparu to raczej używa się "ku zdrowotności "marlenka pisze:zamiast gnojówki robić napar z pokrzywy
Tyle sztuk nasion różnych adenium to może by się i znalazło ale nie, nie wysiałemonectica pisze:A ja myslę, że chyba bym sie nie zdziwiła, gdybys nam napisał, że właśnie to zrobiłeś