To, że tak ślicznie wygląda po zimowaniu to zasługa AniAkwelan_2009 pisze:ładnie wygląda po zimowaniu, jest już sporą sadzonką.

Fajną ma tą łodyżkę, takie włoski jak na kokosie

To, że tak ślicznie wygląda po zimowaniu to zasługa AniAkwelan_2009 pisze:ładnie wygląda po zimowaniu, jest już sporą sadzonką.
Wcale nie byłbym zdziwiony gdyby ktoś, gdzieś, kiedyś takie coś robił niemniej jednak ja o tym nie słyszałem i nie widziałem więc na tą chwilę i tutaj jest to mój "hydrowynalazek"sokolica pisze:Czy to wypatrzone "gdzieś", czy inwencja własna?
Linki do jakichś ciekawych miejsc można prosić ?sokolica pisze:Ostatnio trochę studiuję temat hydro,
Ani nie słyszałem ani nie czytałem, więc to cenna uwaga ale póki co jeden grubasek jest w samym perlicie więc jemu pewnie nic nie grozisokolica pisze:wyczytałam, że wystarczy odrobina ziemi/humusu/części organicznych w granulacie, by korzenie zaczęły gnić. Nie wiem, ile w tym prawdy.
Ja tam bym powiedział - pomysłowy czorcikhen_s pisze:Pomysłowy Robotek?![]()
Co by nie zapeszać tego magicznego słowa nie napiszę alehen_s pisze:Sukcesów w tych nietypowych działaniach życzę,
Serdzecznie zapraszamhen_s pisze:oczywiście wątek będę monitorował na bieżąco.
Noooo, fabryka szczęściamaqa pisze:Fabryka
Akwelan_2009 pisze:Ładnie to wygląda, bardzo szybko wyrosły młode sadzonki.
Adeniowy też mam a nie chcesznolina pisze:O matko i córko![]()
ale będziesz miał gruboszkowy las
Chesz ?sokolica pisze:O rany, ale będzie drzewekPlantacja. Zostawiasz je wszystkie dla siebie? Oby tylko chciały dalej ładnie rosnąć.
Proszę uprzejmiemaqa pisze:Spróbuj też z innymi gruboszami