Ale ostrozki to aż mi dech zaparly
 nigdy takich cudownosci nie widziałam
 Uklony dla gospodyni za wyhodowanie takich okazów

O rety, też takie chcę,
 gdzie sie takie kupuje
 gdzie sie takie kupuje 

gdzie sie takie kupuje
 gdzie sie takie kupuje 

Hortensje i lilie wyglądają obłędnie. Brak słów żeby opisać jak to pięknie wygląda. Przy takiej ilości lilii pewnie czuć ich cudowny zapach w całym ogrodzie.
 Hortensje i lilie wyglądają obłędnie. Brak słów żeby opisać jak to pięknie wygląda. Przy takiej ilości lilii pewnie czuć ich cudowny zapach w całym ogrodzie. Nie połamało Ci ich  gdy wiało ? Ja miałam kilka takich ładnych, ale nie nacieszyłam się nimi długo. Zostały zniszczone podczas wiatrów i niezależnie od tego czy były jakoś popodwiązywane, czy nie.
 Nie połamało Ci ich  gdy wiało ? Ja miałam kilka takich ładnych, ale nie nacieszyłam się nimi długo. Zostały zniszczone podczas wiatrów i niezależnie od tego czy były jakoś popodwiązywane, czy nie.

jeszcze takie cudne wielgachne ostrozki; )
  jeszcze takie cudne wielgachne ostrozki; ) 

...chyba wszyscy bardzo tęsknimy za kolorami w ogrodzie. Ale zanim będzie tak pięknie czeka mnie jeszcze sporo pracy w ogrodzie. Część hortensji bukietowych już przyciełam ale sporo jeszcze do zrobienia.
 ...chyba wszyscy bardzo tęsknimy za kolorami w ogrodzie. Ale zanim będzie tak pięknie czeka mnie jeszcze sporo pracy w ogrodzie. Część hortensji bukietowych już przyciełam ale sporo jeszcze do zrobienia. pierwsze oznaki wiosny juz są. Będę chciała poszerzyć kolekcję hortensji. U siebie mam vanilla frise i bukietową różową.
 pierwsze oznaki wiosny juz są. Będę chciała poszerzyć kolekcję hortensji. U siebie mam vanilla frise i bukietową różową. Czekam Na sezon targów mam Pana Od którego kupiłam vanilla i jestem baaardzo zadowolona z cena/jakość
  Czekam Na sezon targów mam Pana Od którego kupiłam vanilla i jestem baaardzo zadowolona z cena/jakość    

ja też powoli poszerzam swój areał, ale zanim się rozrosną trochę czasu minie
 ja też powoli poszerzam swój areał, ale zanim się rozrosną trochę czasu minie  a patyczków całe mnóstwo u mnie hehe
 a patyczków całe mnóstwo u mnie hehe 

. Próbowałam z patyczków ale chyba nic z tego nie będzie bo listki które się pokazały zaczynają więdnąć.
 . Próbowałam z patyczków ale chyba nic z tego nie będzie bo listki które się pokazały zaczynają więdnąć.