Witam wszystkich odwiedzających ten ogród,muszę Wam powiedzieć ,że miałam dzisiaj wspaniałych gości w ogrodzie ,atmosfera cudowna ,no i wspaniałe smakołyki przywiezione przez dziewczynki,ale czas tak nie ubłagalnie leciał,że żal było się rozstać ,niekończące sie rozmowy o kwiatach i pomidorkach i innych ciekawych warzywkach,został taki niedosyt ,że tak krótko to trwało,dziękuję miłym gościom ,że mnie zechciały odwiedzić
Alu,fajnie ,że jesteś ,dalie są cudowne ,więc nawet mogę z nimi sie napracować ,bo się odwdzięczą ,pozdrawiam
Kasiu,czas tak szybko przeleciał,a ja tyle jeszcze nie powiedziałam

i musiałyśmy się rozstać ,bo już noc nadchodziła i trzeba było wracać ,pozdrawiam
Maryniu,dziękuję ,że jesteś ,dalie też kocham i obowiązkowo muszą u mnie być ,ale to jest piękne ,że każdy lubi coś innego i nie ma żadnej monotonii ,pozdrawiam
Aluś tak lubię te dalie ,że mimo pracy przy nich nie mogę z nich zrezygnować,chciałabym mieć piękne odmiany i trochę mam ,ale czasem tak trudno je kupić ,pozdrawiam
Ewunia,dziękuję ,nie do końca ich dopilnowałam i trochę sie wyłożyły,i niektóre kwitną niżej ,bo są zwichrowane ,bo nie były na czas podwiązane ,,dobrej nocki i buziaczki
Irenko,tak sie ciesze ,że mnie odwiedziłaś i poznałaś mój ogród,moją rodzinę ,miło,że podoba się ogród,czas tak szybko minął,a tyle jeszcze miałyśmy do powiedzenia ,ciągle ten niedosyt

,ja też dziękuję ,za wspaniałe towarzystwo i miłe chwile razem spędzone,pozdrawiam