Iga dziękuję Ci bardzo , ale mogę poczekać do przyszłego roku nie pali się , niech się rozrasta daj mu szansę , szkoda takie maluszki kroićiga23 pisze:Agnieszko, jak zakwitł ten liliowiec to pomyślałam o Tobie, jest przecież w Twoich kolorach.Muszę go oznaczyć i podzielę, aby starczyło dla Eli i Ciebie.
Ogród Igi - cz.5
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iga tak patrzę na te zdjęciea i patrzę czy to naprawdę tylko 2 miesiące różnicy jest pomiedzy tymi zdjeciami
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
-
iga23
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dzięki Lisko, dziś byłam w Poznaniu i poznałam tajemniczy ogród Majki, powiem krótko - CUDO.liska pisze:Iga udaneggo spotkania i wypoczynku na urlopie...
leżak, książka drink i słoneczko
Trzeba lat, żeby to osiągnąć.Nasze nowe ogrody przy nowych domach nie prędko uzyskają taką głębie.Ale trzeba dążyć do doskonałości.Zdjęcia z wizyty będą spóźnione po moim urlopie.
Poznałam Jolę, zupełnie inna osoba niż mi się wydawało.
Zdjęcia nie pokazują ludzi jakimi są - dlaczego???
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Iwa, widzę,że się mocno nudziłaś, jak poszperałaś w historii.iga23 pisze:
Iga tak patrzę na te zdjęciea i patrzę czy to naprawdę tylko 2 miesiące różnicy jest pomiedzy tymi zdjeciami![]()
Musiałaś chyba powysadzać kilka roślinek z powodu tego ciemiernika
Więcej jest takich zmian. Może jak wrócę do pracy to pokopię w zdjęciach, będzie zabawa.
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Iga! Super duety kwiatów. Takie zestawienia wydobywają piękno każdej z roślin na zasadzie porównania i kontrastu. Super
Wkrótce zakwitnie roślinka od Ciebie, którą próbuję zidentyfikować. Przy takiej pogodzie - częstych deszczach, kwiaty ładnie się przyjmują. Nachyłek chyba nawet nie poczuł, że zmienił miejsce - tak pięknie kwitnie
Wkrótce zakwitnie roślinka od Ciebie, którą próbuję zidentyfikować. Przy takiej pogodzie - częstych deszczach, kwiaty ładnie się przyjmują. Nachyłek chyba nawet nie poczuł, że zmienił miejsce - tak pięknie kwitnie