Królestwo Aniusi

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
aniusiatr
200p
200p
Od: 31 sty 2008, o 00:13

Post »

leda16 pisze:Piękna rabatka Aniusiu, aż mnie korci, żeby odgapić 8) Oczko też masz urokliwe, lecz sądząc po wodzie raczej młode. Teren duży, więc jest gdzie poszaleć z nowymi nasadzeniami.Altanka też super, zwłaszcza z z małżem na dachu
Dziękuję za pochwały i cieszę się że co nie co się podoba. Będę zachwycona jak ktoś skorzysta z moich pomysłów i odgapi jakiś element-więc do dzieła. Oczko ma dwa lata a woda jest moim utrapieniem-nie mam pojęcia co robić by była klarowna i można by było patrzeć na ryby. Może Wy mi pomożecie? ;:24
Pozdrawiam! Aniusia
-marzenia są po to by je urzeczywistniać-
Moje królestwo
Awatar użytkownika
aniusiatr
200p
200p

Post »

Kilka lat temu kupiłam magnolię i do tej pory nie kwitła. :(
Ktoś mi powiedział, że jeżeli była wyhodowana z nasion to zakwitnie po około 10 latach co bardzo mnie zmartwiło ale cóż mi pozostało? -czekam :shock:
W tym roku ma dwa spore pąki
Obrazek Obrazek
Moi drodzy czy ktoś z Was może mi powiedzieć czy te pąki są pąkami kwiatowymi czy będą z nich tylko liście? Bo pozostałe pąki są o wiele mniejsze. Oj jak bardzo bym się cieszyła gdyby wreszcie zakwitła :lol:
Pozdrawiam! Aniusia
Moje królestwo
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Oczko

Post »

Aniu ładne masz oczko wodne za kilka miesięcy jak się zazielenią roślinki przy oczku wodnym to bedzie piękne ja w tym roku trochę przerobiłam swoje maleńkie oczko wodne zobaczę jak będzie wyglądać na wiosnę bardzo lubię jak jest woda w ogrodzie Ty pewnie masz dużo rybek i lilie wodne, które wyglądają pięknie.pozdrawiam Halina.
Awatar użytkownika
aniusiatr
200p
200p

Post »

Dziękuję Halinko za kolejne odwiedziny w moim ogrodzie. Jak już wspomniałam nigdy nie przyszło mi do głowy, że będę mogła prezentować swój ogród na tak wspaniałym forum i nie robiłam zdjęć latem kiedy to jest najpiękniejszy i najbardziej kolorowy. Również oczko wtedy wygląda zupełnie inaczej. Rybki są i owszem ale chyba za dużo i planuje na wiosnę odłowić część- wydaje mi się, że to przez nie mam taką zieloną wodę, a drugi problem to zdecydowanie za mało roślin-w tym roku mam zamiar to wszystko nadrobić.
Zapraszam częściej choć wiem, że te zdjęcia nie są zbyt zachęcające, bo takie ponure w porównaniu z Waszymi z lata. Może w zamian pokaże rosarium pod Wiedniem:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam! Aniusia
Moje królestwo
Awatar użytkownika
dewuka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2008, o 13:37

Post »

Pooglądałam Twój ogród - bardzo interesujący. :D
Fajne rozwiązania pokazujesz, altana super.
Awatar użytkownika
aniusiatr
200p
200p

Post »

Dziękuję za miłe słowa, każda pochwała jest dla mnie bardzo ważna! :D
Pozdrawiam! Aniusia
Moje królestwo
Awatar użytkownika
aniusiatr
200p
200p

Post »

Muszę jeszcze dodać, że altana jest w pełni moim pomysłem a wykonał ją zupełnie samodzielnie mój M. Zdolny jest prawda? Jutro pstryknę jeszcze zdjęcia od strony frontu i ścieżkę do niej prowadzącą.
Pozdrawiam! Aniusia
Moje królestwo
Awatar użytkownika
aniusiatr
200p
200p

Post »

Jeszcze kilka zdjęć z letnich podróży

a to maleństwo biegające wkoło kwiatków to moja córcia, która tez je uwielbia
Pozdrawiam! Aniusia
Moje królestwo
Awatar użytkownika
aniusiatr
200p
200p

Post »

Szkoda tylko, że mnie nikt nie odwiedza, nikt nic nie pisze, nikt nie pozostawia śladu po sobie-przykro mi więc już chyba sama dla siebie wkleję kilka fotek
Pozdrawiam! Aniusia
Moje królestwo
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniusiu, nie zniechęcaj się! Ja juz drugi raz jestem w Twoim ogrodzie. Za pierwszym nie starczyło czasu, zeby coś napisać, ale jak widzisz znów jestem i nadrabiam ;)
Masz przepiekną altankę! Brawa dla męża ;:138 Oczko bardzo ładne, ale latem na pewno będzie jeszcze ładniejsze. Widziałam też ciekawą rabatę, na której zapewne posadzisz ostatnie nabytki, a zdaje się, ze dość dużo tego :D Tymczasem ostatnie zdjęcia pokazują, że Twoje roslinki czują juz wiosnę! Jak posadzisz to co kupiłaś i zaczniesz robić zdjęcia swoim kwiatkom, to zobaczysz, nie opędzisz się od zwiedzających ;)
Awatar użytkownika
andriu53
1000p
1000p
Od: 6 maja 2007, o 10:22
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniusiu odwiedzają Cię , ja sama byłam kilka razy , tylko nie zostawiłam śladu .Dziś mam więcej czasu , więc mogę Ci napisać , że zaczątki tego co ma powstać są piękne . Ja mam magnolię , która powtarza kwitnienie latem . Kupiłam ją kwitnącą i teraz też ma dużo pąków . Jeśli jej jakiś mocniejszy przymrozek nie uszkodzi to wyślę Ci zdjęcie .
Pozdrawiam Cię serdecznie Zosia
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Awatar użytkownika
aniusiatr
200p
200p

Post »

Oj dziękuję, dziękuję ;:1 za odwiedzinki-nawet nie macie pojęcia jak bardzo się cieszę i jak wiele znaczą dla mnie wasze opinie.
Izo, Zosiu Wasze ogródeczki są cudowne-kiedy u mnie będzie tak kolorowo?Mam nadzieje, że latem będę mogła już pokazać ciekawsze zdjęcia. U Was każda pora roku jest wspaniała. Jeszcze raz dziękuję ;:106
Pozdrawiam! Aniusia
Moje królestwo
Awatar użytkownika
aniusiatr
200p
200p

Post »

Biegnijcie wszyscy do biedronki jest dzisiaj spory wybór cebul kwiatowych za jedyne 4 zł kilka sztuk w opakowaniu.(dalie, mieczyki, lilie azjatyckie, anemony i wiele innych). Za tydzień będą byliny. Korzystajcie!!!
Pozdrawiam! Aniusia
Moje królestwo
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Anusiu.Nawet tak nie mów, że nikt do Ciebie nie zagląda. Po liczbie wyświetleń widać, że ludzie oglądaję Twój ogródek. Ja też kilka razy sama wchodziłam ale nie pisałam. Dziękuję za wiadomość odnośnie cebul w Biedronce. wiedziałam że ma być dostawa, ale nie pamietałam kiedy. Masz piękną córeczkę i oczywiście róże mi sie bardzo podobają. Buziaki i pozdrowienia. Pa do nastepnego razu. ;:12
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
dewuka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2008, o 13:37

Post »

Kolejne ładne badylki pokazujesz. :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”