Adrianno, zdjęcia Wojsławic rzeczywiście mało ciekawe, ale nic nie stoi na przeszkodzie, abyś to Ty pokazała zdjęcia tego miejsca. Z pewnością będą doskonałe, zwłaszcza, że zrobione z miłością. Sama chętnie zobaczyłabym to miejsce.
Locronan
Gosiu to prześliczne miasteczko. Wrzuć tę nazwę w ?szukaj w wynikach?,zobaczysz zdjecia jakie prezentowalam w moim wątku. Jestem przekonana, że będziesz oczarowana tym niezwykłym miejscem. Byłam tam w lipcu, ale myślę, że o każdej porze roku warto się tam wybrać.
Co do zdjęć, dziękuję za komplementy. Zdjęcia robię nikonem 70. Mając na uwadze fakt, że kompletnie nie znam się na aparatach i strzelam fotki zazwyczaj automatem, to z inteligencji tego aparatu jestem zadowolona.
Kochane moje koleżanki i nieliczni koledzy! Ponieważ coraz mniej mam czasu, a w ogrodzie moim niewiele będzie się działo w tym roku, chcę zamknąć ten wątek. Trudno jednak rozstać się z Wami. Spotkałam się tu wyłącznie z serdecznością, życzliwością i często były to odruchy i gesty płynące prosto z serca. Dlatego chcę pozostać z Wami w kontakcie. Będę nadal zaglądać do Waszych ogrodów, ale nie jestem w stanie poświęcać tyle czasu forum jak obecnie. Mojego wątku nie będzie, ale bretońskich akcentów Wam nie zabraknie, bo jest z nami gosia22, która mieszka też w Bretanii.
Zdjecia z wczorajszego spaceru w Saint Yvi.