Ogródek Pszczółki cz.3
- Alania
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 lip 2008, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Pszczółki cz.3
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To już tegoroczny widoczek ?
Cudny i taki optymistyczny !
Wiesiu proszę o więcej bo u mnie właśnie zawiało wszystko na biało i na dodatek nocą zagrzmiało.
Ale mi się do rymu napisało.
Cudny i taki optymistyczny !
Wiesiu proszę o więcej bo u mnie właśnie zawiało wszystko na biało i na dodatek nocą zagrzmiało.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Wiesiu no proszę już masz ładne łubiny, my niestety mamy tylko śnieg.Było by Fajnie gdybyś wybrała się w moje strony może bym zorganizowała większe spotkanie.Byłoby przyjemnie.
- abeille
- 1000p

- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie najdroższe
Moniu, nieprawda jak bardzo taki widoczek może cieszyć
Grażynko, ten widoczek to już tegoroczny.
To jest właśnie to co widzę z mojego okna o zachodzie słońca
Może Twoje rymowanie rozpuści śniegi i ciepło wróci. U nas już dzisiaj zaczęło się ocieplać
wysyłam Wam to ciepełko
ekspresem aby jak najszybciej doszło i do Was
Danusiu, Bardzo bym chciała wybrać się do Was i cieszę się niesamowicie na spotkanie. Oby tylko udało się dojechać.
Ale byłoby wspaniale
A to nowy wiosenny obrazek. Tym razem z dzisiejszego spaceru po Lasku Bulońskim gdzie malutkie narcyzy już zaczynają kwitnąć.
Taki widoczek też bardzo cieszy oczy i do tego będzie ich coraz więcej

Przyjemnego wieczorka
Moniu, nieprawda jak bardzo taki widoczek może cieszyć
Grażynko, ten widoczek to już tegoroczny.
Może Twoje rymowanie rozpuści śniegi i ciepło wróci. U nas już dzisiaj zaczęło się ocieplać
ekspresem aby jak najszybciej doszło i do Was
Danusiu, Bardzo bym chciała wybrać się do Was i cieszę się niesamowicie na spotkanie. Oby tylko udało się dojechać.
Ale byłoby wspaniale
A to nowy wiosenny obrazek. Tym razem z dzisiejszego spaceru po Lasku Bulońskim gdzie malutkie narcyzy już zaczynają kwitnąć.
Taki widoczek też bardzo cieszy oczy i do tego będzie ich coraz więcej

Przyjemnego wieczorka
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
-
vita

- Od: 5 sie 2009, o 20:08
Dzięki Wiesiuabeille pisze: wysyłam Wam to ciepełko ekspresem aby jak najszybciej doszło i do Was![]()
Ten widok z okna o zachodzie słońca...może się przyśnić
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
kogra pisze:To już tegoroczny widoczek ?
Cudny i taki optymistyczny !![]()
ja też ciekawa jestem
Wiesiu dzięki za expres z pogodą będę wyglądać listonosza, poczty kurierskiej i będę nawet spogladać w niebo,
może jakieś zrzuty będą, dzięki że pamiętasz o nas
Pszczólko dziękuję za poglądową lekcję przycięcia Buff Beauty.Z ogromną ciekawością przeczytałam wszystkie posty dotyczące tego problemu.Jeśli przyjdą wszystkie róże to w moim ogródku będzie ich około 80 róż.
Muszę pozapisywać jak się obchodzić z różnymi gatunkami.
Cieszę się ,ze u Ciebie tak wiosennie.
Muszę pozapisywać jak się obchodzić z różnymi gatunkami.
Cieszę się ,ze u Ciebie tak wiosennie.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- abeille
- 1000p

- Od: 4 mar 2009, o 12:08
Wiki, ten ekspres to chyba tylko dwa dni bedzie szedł, bo od połowy tygodnia już powinno u Was się ocieplić
Taruniu, może poczta zrobi zrzuty na całą Polskę i do Ciebie też trafi
Aniu, dla mnie 80 róż to ogromna ilość. Podziwiam Twoją pasję i życzę sukcesów. Myślę że mając trochę więcej hektarów
też bardzo szybko doszłabym do takiej liczby albo jeszcze więcej jak się znam
Jak tylko będę miała kilka chwil wolnych, to może skrobnę jakiś krótki opis o cięciu różnych gatunków róż historycznych,
to będzie dobra ściąga dla wszystkich coraz liczniejszych ich posiadaczy
Ale póki co jest ciepło i słonecznie,
więc dzisiaj gna mnie na pole, nie mówiąc że tyle jest jeszcze do zrobienia
nareszcie bedzie można pogrzebać w ziemi
Taruniu, może poczta zrobi zrzuty na całą Polskę i do Ciebie też trafi
Aniu, dla mnie 80 róż to ogromna ilość. Podziwiam Twoją pasję i życzę sukcesów. Myślę że mając trochę więcej hektarów
też bardzo szybko doszłabym do takiej liczby albo jeszcze więcej jak się znam
Jak tylko będę miała kilka chwil wolnych, to może skrobnę jakiś krótki opis o cięciu różnych gatunków róż historycznych,
to będzie dobra ściąga dla wszystkich coraz liczniejszych ich posiadaczy
Ale póki co jest ciepło i słonecznie,
nareszcie bedzie można pogrzebać w ziemi
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątki Pszczółki
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Wiesiu tak, tak niech zrzuty też będą, cudowne czyste niebo, słoneczko już przyszło od Ciebie,
u nas na grzebanie w ziemi to raczej jeszcze trzeba poczekać w nocy minusowe temperatury,
miłego dnia
u nas na grzebanie w ziemi to raczej jeszcze trzeba poczekać w nocy minusowe temperatury,
miłego dnia
Wiedziałam gdzie zerknącpo ciepełko. Czekam z utesknieniem na Express od Ciebie 
I moje róże http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 74&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Witaj WIESIU!
Tak masz rację jest to hortensja bykietowa szczepiona na pniu. Bardzo sie o nią martwię
jak przezimowała. Myślę, że można by spróbować tak prowadzić hortensję - tylko co
z przyrostami.
/mam problem z internetem - cały czas się zawiesza/
Tak masz rację jest to hortensja bykietowa szczepiona na pniu. Bardzo sie o nią martwię
jak przezimowała. Myślę, że można by spróbować tak prowadzić hortensję - tylko co
z przyrostami.
/mam problem z internetem - cały czas się zawiesza/
- tu.ja

- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wiesiu - dałaś mi nadzieję na wiosnę tymi fotkami. Niby zawsze wierzyłam, że przyjdzie tylko to oczekiwanie się tak dłuży...Teraz już wiem, że to nastąpi niebawem. Przecież "nic nie może przecież wiecznie trwać..." - nawet zima 
- Alionuszka

- Od: 16 cze 2009, o 23:21
Wiesiu jak już będziesz pracować w ogrodzie,to przy okazji zdjęcia cyknij ,kolejnym budzącym się do życia roślinom...
A co do opisu cięcia róż historycznych i nie tylko ,jestem jak najbardziej za...,pomimo ciągłego edukowania się ,opis z własnych doświadczeń jest bardzo pomocny...
A co do opisu cięcia róż historycznych i nie tylko ,jestem jak najbardziej za...,pomimo ciągłego edukowania się ,opis z własnych doświadczeń jest bardzo pomocny...
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
-
izaziem

- Od: 22 sty 2008, o 16:08
Przesyłka z wiosną nadchodzi
W niedzielę widziałam prawdopodobnie bociany. Były bardzo wysoko i kołowały i w słońcu prawie świeciły na biało. M stwierdził że mam omamy
W niedzielę widziałam prawdopodobnie bociany. Były bardzo wysoko i kołowały i w słońcu prawie świeciły na biało. M stwierdził że mam omamy
- fela

- Od: 23 lut 2009, o 17:51
Pszczółeczko, domyślam się, że teraz już trudno będzie Cię zastać na forum. Pogodę mamy przepyszną i rzeczywiście aż? gna na pole?; Wczoraj pierwszy raz po zimie tak długo pracowałam w ogrodzie. Wieczorem byłam kompletnie obolała, ale jak mi było dobrze z tym połamaniem w gnatach. Człowiek to dziwna istota... Dziś będzie jeszcze cieplej i gdy patrzę na przewidywaną pogodę dla Paryża, to przed Tobą niemalże kanikuła się zapowiada. Życzę miłego grzebania w ziemi w rozkoszach słonecznych promieni.