Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Izuś, zmartwiłaś mnie tym obsypanym oczkiem, co się tym razem porobiło?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Ech, Bozenko, jak mi raz koty zdewastowały, to potem już wystarczył deszcz, nawet nie bardzo mocny. Mam czysty piach, więc spływał sobie z wodą. Ale nic to! Niech tylko będzie naprawdę ciepło, to zrobię to w ciągu jednego dnia. Najbardziej się boję kładzenia folii, ale nie ma juz odwrotu. Musze sobie poradzic 

- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Izuś, trzymam kciuki, bo z tą folią to zabawa mało przyjemna jest. U nas na tych prawie dwóch metrach, to był zupełny cyrk, a ile nerw....chyba nie muszę Ci mówić.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
Bez obawchatte pisze: Grzesiu, może się okazać, ze wcale długo nie będziesz czekał, tylko zebyś nie żałował![]()
![]()

Życzę udanej próby z folią

- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Izuniu
Dasz radę z folią, przecież duża i mądra z Ciebie dziewczynka, dla której nie ma rzeczy nie do zrobienia (już się o tym przekonaliśmy)
Ogródek rozkwita i zachwyca coraz bardziej... bardzo, bardzo mi się podoba u Ciebie.

Dasz radę z folią, przecież duża i mądra z Ciebie dziewczynka, dla której nie ma rzeczy nie do zrobienia (już się o tym przekonaliśmy)

Ogródek rozkwita i zachwyca coraz bardziej... bardzo, bardzo mi się podoba u Ciebie.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Też trzymam kciuki. Nie zapomnij tylko jak ja skończyłam. Chyba pamiętasz jak to opisywałam.
Mam nadzieję, że szybko pochwalisz się efektem swojej pracy i oczko będzie super .
Mam nadzieję, że szybko pochwalisz się efektem swojej pracy i oczko będzie super .

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Gabi i Bogusiu, jeżeli dobrze pamiętam, to macie oczka owalne? A ja sobie wymysliłam taki dziwaczny kształt, ze nie jestem pewna, czy tak łatwo pójdzie, jak Wam... W dodatku folia, którą mam jest jakaś sztywna
Agnieszko, podnosisz mnie na duchu, ale i tak się boję
Grzesiu, Dorotko, Grazynko, dziękuję za kciuki!
Beatko, te białe stokrotki, to zwykłe polne, a różowa, to ogrodowa, czyli trochę wieksza, no i pełna
Oczko pokażę, jak tylko zrobię
Chciałam Wam pokazać troche zdjęć, ale Fotosik znowu "nie urzęduje"

Agnieszko, podnosisz mnie na duchu, ale i tak się boję

Grzesiu, Dorotko, Grazynko, dziękuję za kciuki!

Beatko, te białe stokrotki, to zwykłe polne, a różowa, to ogrodowa, czyli trochę wieksza, no i pełna

Oczko pokażę, jak tylko zrobię

Chciałam Wam pokazać troche zdjęć, ale Fotosik znowu "nie urzęduje"

-
- Od: 16 maja 2007, o 22:38
Izuniu trzymam kciuki , uda się wszystko na pewno
Mnie niebawem podobna robotka czeka , chyba tylko mniejszych rozmiarów , ale ciągle o tym myślę co i jak i czy wyjdzie

Mnie niebawem podobna robotka czeka , chyba tylko mniejszych rozmiarów , ale ciągle o tym myślę co i jak i czy wyjdzie

Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki