Mój skrawek ziemi - Gabriela - /cz. 1.r 2008/
- jolciajci
- Przyjaciel Forum

- Od: 26 lut 2007, o 13:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bo my Gabrysiu nie mamy za dużo czasu oglądać je na żywo a w kompie to każdy szczegół dostrzegamy.Gabriela pisze:Ja tez tak myślę, mamy jakiś niedosyt czy co ?
Na co dzień oglądamy kwiaty na żywo i ciągle nam mało.
Można sobie cofać i cofać na dane zdjęcie
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
- Gabriela
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Beatko, dzięki - korony już kwitną wprawdzie nie wszystkie ale kwitną.
Reniu dzięki za miłe słowa.
To obrabianie zdjęć trochę zajmuje czasu, no ale czego się nie robi aby komuś sprawić przyjemność.
Joluś masz racje, nie ma za dużo czasu aby się dokładnie przyglądać kwiatom na działce.
Trzeba też popracować.
Reniu dzięki za miłe słowa.
To obrabianie zdjęć trochę zajmuje czasu, no ale czego się nie robi aby komuś sprawić przyjemność.
Joluś masz racje, nie ma za dużo czasu aby się dokładnie przyglądać kwiatom na działce.
Trzeba też popracować.
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Gabrysiu nie sposób nie zachwycać się Twoimi zdjęciami!!!!Piękne rośliny w pięknej oprawie!To sam miód spływający na moje serce ( tym bardziej,że dzisiaj od rana u mnie leje deszcz).
"Nalbrzydszy" chwast w Twoich rękach i objektywie Twojego aparatu wyglądałby pewnie jak najpiękniejszy kwiat!
Z wrodzoną sobie niecierpliwością czekam na więcej!!!!
"Nalbrzydszy" chwast w Twoich rękach i objektywie Twojego aparatu wyglądałby pewnie jak najpiękniejszy kwiat!
Z wrodzoną sobie niecierpliwością czekam na więcej!!!!
Pozdrawiam,Małgorzata
- tulipanka
- Przyjaciel Forum

- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Cóż więcej mogę napisać innego niż to co napisały poprzedniczki. Piękne kwiaty w pięknej oprawie
Już wyobrażam sobie wszystkie te letnie kwiaty .... to dopiero będzie zapierający dech w piersiach widok!
Z ostatnich zdjęć świetny jest miłek, szachownica Michajłowskiego, korona cesarska i w ogóle wszystko.
Świetnie, że podpisujesz fotki. Przy okazji podszkolę się w nazwach kwiatów.
Z ostatnich zdjęć świetny jest miłek, szachownica Michajłowskiego, korona cesarska i w ogóle wszystko.
Świetnie, że podpisujesz fotki. Przy okazji podszkolę się w nazwach kwiatów.
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Witam wszystkich oglądających moje kwiaty !
Na początek dziękuję za wszystkie pochwały, ale to nie zupełnie tak.
Nie jestem mistrzynią !
Udaje mi sie zrobić ładne zdjęcia, ale nie wszystkie.
Mam sporo takich które mi się nie podobają i nie pokazuję ich bo, albo są za niebieskie, albo nie tak miało być ujęcie.
Więc nie jestem tak dobra jak piszecie
Może za jakiś czas jak się nauczę to będę mogła powiedzieć że umiem fotografować, a na razie uczę sie "aparatu".
Ma tyle możliwości i nie wiem czy to opanuję.
Haniu, chciała bym abyś zawsze czuła się dobrze.
Dorotko, nie martw sie, mnie też wychodzą niebieskie, trzeba ustawić jakoś aparat, ja tez jeszcze nie do końca to umiem.
Małgosiu, będą zdjęcia bo cóż innego nam dzisiaj zostało - u mnie też leje
A zaplanowałam sobie na dzisiaj trochę pracy na działce, bo mam wolne od wnusia - i nic z tego
Wiolu, dziękuję. Podpisywaniem spełniam nie tylko Wasze życzenia, ale i ja utrwalam sobie nazwy kwiatów.
Zazwyczaj po zimie mam kłopoty z nazwami
Na początek dziękuję za wszystkie pochwały, ale to nie zupełnie tak.
Nie jestem mistrzynią !
Udaje mi sie zrobić ładne zdjęcia, ale nie wszystkie.
Mam sporo takich które mi się nie podobają i nie pokazuję ich bo, albo są za niebieskie, albo nie tak miało być ujęcie.
Więc nie jestem tak dobra jak piszecie
Może za jakiś czas jak się nauczę to będę mogła powiedzieć że umiem fotografować, a na razie uczę sie "aparatu".
Ma tyle możliwości i nie wiem czy to opanuję.

Haniu, chciała bym abyś zawsze czuła się dobrze.
Dorotko, nie martw sie, mnie też wychodzą niebieskie, trzeba ustawić jakoś aparat, ja tez jeszcze nie do końca to umiem.
Małgosiu, będą zdjęcia bo cóż innego nam dzisiaj zostało - u mnie też leje
A zaplanowałam sobie na dzisiaj trochę pracy na działce, bo mam wolne od wnusia - i nic z tego
Wiolu, dziękuję. Podpisywaniem spełniam nie tylko Wasze życzenia, ale i ja utrwalam sobie nazwy kwiatów.
Zazwyczaj po zimie mam kłopoty z nazwami