Witam wieczorowa porą . Zakwitła mi nowa róża i nie wiem czy to Papageno ,gdyż czytałam ,że on kwitnie tylko w biało-czerwonych kolorach i równiez Josephine Bruce pachnie pięknie . Nostalgia również powoli zaczyna otwierać swoje kwiaty
IWONKO ,żebyś wiedziała ,że zaczyna się feria barw . Musisz przyjść zobaczyć i wypić kawkę na tarasie
HALINKO też mi się podoba . Mam ją również 5 lat ,ale łapie plamistość zresztą Blue Parfum również ,lecz wybaczam im to
HANIU to chyba róża Tantau czytałam to u Deirde na blogu . Pachnie jak lilie upojnie jak dla mnie . Niestety nie kupowałam jej w Polsce przywiozłam ją z Niemieckiego OBI
ADRIANIE ta lauba to moja chluba
OLU niedługo Twoja ulubienica zakwitnie
BASIU niestety już nie dostałam zabiegów powiedzieli ,że już mi nie trzeba ,że mam sama ćwiczyć
BOGUŚKO sama jestem ciekawa może zrobią mi niespodziankę ale tak licze ,że może na jesień pokaża kwiatki . Wiesz może je poproszę ,żeby to przyspieszyły
IRENKO ten olbrzym nawet nie zaskoczył swoimi wielkimi kwiatami . W ubiegłym roku miał mniejsze ,ale tez rósł w innym miejscu . Pietruszka zaczyna dochodzić do siebie no i burakie również . Chyba popikuję takie małe sadzonki teraz dopóki jest chłodno potem jak znowu mają przyjść upały byłoby gorzej
OLU jest bardzo piękna .
KRYSIU mam nadzieję ,że wszystko pójdzie dobrze trzymaj się . Jak będziesz na chodzie to wyplewisz nie martw się
ELUŚKO u Ciebie tez będzie orgia barw . To nie żadne raryyy taski ,ale moje ulubienice . Maj i czerwiec to najpiękniejsze miesiace
MARZANKO Ty za to masz pomidory i ogórki a u mnie rosną róże szybciej

,wiec na jedno wychodzi
TOSIU nic tylko mieć jak mi się uda to mogę Ci jakieś ukorzenić nie ma sprawy