WITAM W RÓWNIE MROŻNY PORANEK . Znowu sypie drobniutki śnieżek i coraz mniej dni pozostało do końca Lutego . Niech się już wreszcie skończą te mrożne dni chociaż zapowiadali ,że jeszcze początek marca ma być taki sam
IWONKO ja Kobei nie sieję nie wiem ,ale jak czytam ,że ona taka niestabilna w kiełkowaniu to mi odchodzi ochota .
ANIU a to drugi
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=23512 może ten będzie również brany pod uwagę . Pracowity ten Krzysiu i pomysłowy zarazem . Z tamtych linków interesują mnie z drewnianymi drzwiczkami ,gdyż boję się ,że złomiarze, by mi je zaraz ukradli gdyby były metalowe drzwi . Taka jak na tym linku też musiałaby być obmurowana inaczej byłoby ŻEGNAJ. Mam więcej tych pełnych tulipanów ,ale w tym roku będę robiła zdjęcia wraz z podpisami ,żeby było wiadomo co jest co
OLU też jestem ciekawa czy to ogrodowy czy domowy ten Amarylis ,ale cobula ogromniasta
IWONKO zobaczymy może będzie z nich trochę młodzieży to się podzielę
GRAŻYNKO cebula ogromniasta ,ale na Twoich parapetach już wiosna tyle młodzieży . Trochę drogo za kłącze kosmosu nawet czekoladowego . Czy tego Amarylisa będziesz sadzić do ogródka ,czy zostanie w domu . Śliczne ma kwiaty