Leśniczy lub myśliwi mogli by coś wiedzieć.
  Leśniczy lub myśliwi mogli by coś wiedzieć.Nagrody dla mojego psa na dworzu? To chyba tylko ciepła parówka, gdyż sklepowe smakołyki go interesują tylko w domu. Super zabawek (nowości) oraz jedzenia pilnuje. A pan Cezar faktycznie jest niesamowity.

Leśniczy lub myśliwi mogli by coś wiedzieć.
  Leśniczy lub myśliwi mogli by coś wiedzieć. ) , pomidor
 ) , pomidor   , krojona marchewka, ser biały, serek topiony , pasztecik z puszki. Co prawda można się uświnić przy całej zabawie ale psu to w niczym nie przeszkadza
 , krojona marchewka, ser biały, serek topiony , pasztecik z puszki. Co prawda można się uświnić przy całej zabawie ale psu to w niczym nie przeszkadza 

Pewnie, że nam jeszcze dużo brakuje, oglądamy, słuchamy, czytamy Kozine i uczymy się wszyscy ja też
 Pewnie, że nam jeszcze dużo brakuje, oglądamy, słuchamy, czytamy Kozine i uczymy się wszyscy ja też  
- dzięki jutro będziemy oglądać, nie znałam tego programu.DankaWS pisze:"Zaklinacz psów" nadawa

Zbieramy teraz na hotel.
 Zbieramy teraz na hotel.

Chciałam przedstawić Wam moją przylepkę, sunię Surii. Mieszka z nami od dwóch lat. Pewnego razu po powrocie z pracy odkryłam małą kudłatą 'niespodziankę' w mojej komórce na drewno, miała ok. dwa miesiące. Była strasznie brudna i wystraszona. A właściwie,to były, bo suczki były dwie. Drugiej psince znaleźliśmy kochający dom, a Surii czasami zwana Zgredzikiem, jest z nami i jest radością całej rodziny. Pozdrawiam Wszystkich miłośników czworonogów
  Chciałam przedstawić Wam moją przylepkę, sunię Surii. Mieszka z nami od dwóch lat. Pewnego razu po powrocie z pracy odkryłam małą kudłatą 'niespodziankę' w mojej komórce na drewno, miała ok. dwa miesiące. Była strasznie brudna i wystraszona. A właściwie,to były, bo suczki były dwie. Drugiej psince znaleźliśmy kochający dom, a Surii czasami zwana Zgredzikiem, jest z nami i jest radością całej rodziny. Pozdrawiam Wszystkich miłośników czworonogów   

I mam mądre spojrzenie spokojnego, chociaż czujnego psa pilnującego, żeby wszystko było w należytym porządkuNITKA pisze:(...)- mam dwa lata
 A ile godności w tym ustawieniu głowy! I jeszcze ten półuśmiech Mony Lisy
 A ile godności w tym ustawieniu głowy! I jeszcze ten półuśmiech Mony Lisy   Boska psinka, należą się jej mizianka!!! Miała mnóstwo szczęścia, że trafiła do tej komórki, ale patrząc na zdjęcie jednoroczniaka wcale się nie dziwię, że was zawojowała. Z takim wdziękiem inaczej być nie mogło
 Boska psinka, należą się jej mizianka!!! Miała mnóstwo szczęścia, że trafiła do tej komórki, ale patrząc na zdjęcie jednoroczniaka wcale się nie dziwię, że was zawojowała. Z takim wdziękiem inaczej być nie mogło   
  Skąd wiedzą jak trzeba pozować, żeby ujęcie wyszło bezbłędnie? A to przekrzywią łepetynę, a to błysną oczkiem, a to łapkę wystawią i portret od razu nabiera życia
 Skąd wiedzą jak trzeba pozować, żeby ujęcie wyszło bezbłędnie? A to przekrzywią łepetynę, a to błysną oczkiem, a to łapkę wystawią i portret od razu nabiera życia  

), a do tego strasznie przez nas rozpieszczona
  ), a do tego strasznie przez nas rozpieszczona   . smoniko oczywiście, że ją wygłaskam po białej krawatce
 . smoniko oczywiście, że ją wygłaskam po białej krawatce   , pozdrawiam
 , pozdrawiam