Nagrody dla mojego psa na dworzu? To chyba tylko ciepła parówka, gdyż sklepowe smakołyki go interesują tylko w domu. Super zabawek (nowości) oraz jedzenia pilnuje. A pan Cezar faktycznie jest niesamowity.
W.o. Psach cz.8 (2009.09 - 2011.02)
- Bufo-bufo
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 lip 2009, o 20:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: W.o. Psach cz.8 (2009.09 - ...)
Ten posokowiec może zagubił się podczas polowania
Leśniczy lub myśliwi mogli by coś wiedzieć.
Nagrody dla mojego psa na dworzu? To chyba tylko ciepła parówka, gdyż sklepowe smakołyki go interesują tylko w domu. Super zabawek (nowości) oraz jedzenia pilnuje. A pan Cezar faktycznie jest niesamowity.
To może być cokolwiek smacznego. Zrób zakupy i daj mu niech sobie coś wybierze z torby hehe. Osobiście widziałam już różne dziwactwa u właścicieli takie jak tatar, ciasteczka wątrobowe (śmierdziuchy = wątróbka krojona w kostkę i podsmażona lub podpieczona na papierze do pieczenia bez tłuszczu, jak trochę zaśmiardnie to psy to ponoć kochają
) , pomidor
, krojona marchewka, ser biały, serek topiony , pasztecik z puszki. Co prawda można się uświnić przy całej zabawie ale psu to w niczym nie przeszkadza 
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Ogród
- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Ćwiczymy, umiemy przychodzić na zawołanie (nagradzamy), siadać i czekać na michę, inaczej się nie dało postawić miski
Pewnie, że nam jeszcze dużo brakuje, oglądamy, słuchamy, czytamy Kozine i uczymy się wszyscy ja też
Kupimy sobie jeszcze kilka mądrych książek
Nalewko - sunia bardzo zadbana, chyba nikt jej nie wyrzucił, Prot ma koleżankę
Moja prośba, jeśli ktokolwiek wie lub zna osobę, która chciała by psa brata mojej Saby,
to dajcie znać:) Znaleziona w miejscowości obok, psa takiego samego jak moja Saba w tym samym wieku 1,5 roku - niestety ma mało czasu i chcą go uśpić. Cały watek na dogo. Nie mogę go przygarnąć choć serce mi krwawi i chcę pomóc. Ktoś wyrzucił dwa identyczne psy
Zbieramy teraz na hotel.

- dzięki jutro będziemy oglądać, nie znałam tego programu.DankaWS pisze:"Zaklinacz psów" nadawa
Kupimy sobie jeszcze kilka mądrych książek
Nalewko - sunia bardzo zadbana, chyba nikt jej nie wyrzucił, Prot ma koleżankę
Moja prośba, jeśli ktokolwiek wie lub zna osobę, która chciała by psa brata mojej Saby,
to dajcie znać:) Znaleziona w miejscowości obok, psa takiego samego jak moja Saba w tym samym wieku 1,5 roku - niestety ma mało czasu i chcą go uśpić. Cały watek na dogo. Nie mogę go przygarnąć choć serce mi krwawi i chcę pomóc. Ktoś wyrzucił dwa identyczne psy

serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- Bufo-bufo

- Od: 26 lip 2009, o 20:31
A co to za sympatyczny piesek? Dzięki Emko za menu dla Romiego (co do wątróbek - ja je wyparzam wrzątkiem i to wszystko).
Wątróbki są niezastąpione. Znam taką sunie, która na wystawach kładła się na plecach , aby sędzia ją pogłaskał po brzuszku. Parę razy schodziła z ringu. Aż ćwiczenia z wątróbką zmieniły ją nie do poznania. Utytułowała się ponad miarę. Niestety miesiąc temu wybyła na wieczne łowy /11lat/
- Józef

- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Kontakt:
właśnie na NG idzie Zaklinacz Psów..oglądajcie.
- NITKA
- 1000p

- Od: 29 sie 2010, o 11:30
Witajcie
Chciałam przedstawić Wam moją przylepkę, sunię Surii. Mieszka z nami od dwóch lat. Pewnego razu po powrocie z pracy odkryłam małą kudłatą 'niespodziankę' w mojej komórce na drewno, miała ok. dwa miesiące. Była strasznie brudna i wystraszona. A właściwie,to były, bo suczki były dwie. Drugiej psince znaleźliśmy kochający dom, a Surii czasami zwana Zgredzikiem, jest z nami i jest radością całej rodziny. Pozdrawiam Wszystkich miłośników czworonogów

- mam rok

- mam dwa lata

- mam rok

- mam dwa lata
pozdrawiam, Anita
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
I mam mądre spojrzenie spokojnego, chociaż czujnego psa pilnującego, żeby wszystko było w należytym porządkuNITKA pisze:(...)- mam dwa lata
A z drugiej strony: jak one (nasze psy) fantastycznie się ustawiają do zdjęć
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- smonika
- 500p

- Od: 29 gru 2008, o 18:51
Anita, Surii śliczna
Pogłaskaj ją ode mnie po tej białej krawatce
Pogłaskaj ją ode mnie po tej białej krawatce
Pozdrawiam, Monika
- NITKA
- 1000p

- Od: 29 sie 2010, o 11:30
Nalewko pięknie to ujęłaś.Ta nasza przylepka rzeczywiście jest śliczna, ale również mądra i grzeczna ( każda sroczka swój ogon chwali
), a do tego strasznie przez nas rozpieszczona
. smoniko oczywiście, że ją wygłaskam po białej krawatce
, pozdrawiam 
pozdrawiam, Anita
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
podziwiam piękności, pogłaskajcie, uściskajcie, podrapcie za uszkiem
mam pytanie od jakiegoś czasu mój Reks jak siadam do komputera to włazi mi na ręce, a to przecież nie maleństwo, drapie, przestaje jak go głaszczę - zauważyłam że prowadzi mnie do drugiego pokoju, tam idzie na swoje posłanie i jest ok, czyżby taki spragniony pieszczot nie powinien na ich brak narzekać,
mam pytanie od jakiegoś czasu mój Reks jak siadam do komputera to włazi mi na ręce, a to przecież nie maleństwo, drapie, przestaje jak go głaszczę - zauważyłam że prowadzi mnie do drugiego pokoju, tam idzie na swoje posłanie i jest ok, czyżby taki spragniony pieszczot nie powinien na ich brak narzekać,
- tralaluszy

- Od: 5 sty 2010, o 18:46
-
dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzisiejsza fotka mojej Saby:

- moniczek
- 1000p

- Od: 19 sie 2010, o 17:55
Bardzo lubię inteligentne ciemnobursztynowe spojrzenie...