Czekam na jeszcze

Jak robiłem powojnikowe kulki to zostało mi kilka podwieszancyh doniczek. Ciężko się potem zastanawiałem co z nimi zrobić, a że miałem przygotowane sporo sadzonek tunbergii to 2 zawędrowały do takiej podwieszanej w ramach eksperymentu.Ines1977 pisze:Tunbergia zwisająca, nie wpadłam na to a fajnie wygląda.
DAK pisze:Leszku, tobie to chyba nawet suchy badyl wsadzony do ziemi zakwitnie.![]()
Oglądałam ten wątek z narastającym , nieznanym mi przez całe moje długie życie uczuciem - zazdrości - rany Boskie, gdzie takiego skarba twoja żonka znalazła![]()
Do tej pory myślałam, że tacy, to tylko w ERZE.![]()
Ale masz rękę, a do tego jeszcze zmysł artystyczny, techniczny - oj ta naura to niesprawiedliwie obdziela swymi darami.
To brzmi jak streszczenie z jakiegoś Harlequinu i na dodatek z kwiecistym zakończeniem - ja wiedziałam, że ty jesteś z jakiejś bajki.lesioc pisze:...............Potem okazało się, że pracujemy obok siebie, a na naszym pierwszym spotkaniu odkryłem, że to właśnie ona o mało nie przejechała mnie 2 godziny wcześniej swoim samochodem..... a potem to sie dopiero zaczęło...