Agus polaczenie pierwsza klasa - wiem nieobiektywna jestem, bo wiatrolap na dole mam w takich kolorach. Foto troche nie halo ale przy lampie wychodzi przeklamane - dwie sciany mam w czekoladzie zlamanej rozem (tapeta z fizeliny) - dwie nastepne i sufit w tym dziwnym starym rozu. Na jednej jest wstawka czekolady, bo tam wieszak na scianie bedzie.
Pasja - cz.3
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Pasja - cz.3
Moze to sprezentowal, to za duzo powiedziane ale cena byla zachwycajaca
Agus polaczenie pierwsza klasa - wiem nieobiektywna jestem, bo wiatrolap na dole mam w takich kolorach. Foto troche nie halo ale przy lampie wychodzi przeklamane - dwie sciany mam w czekoladzie zlamanej rozem (tapeta z fizeliny) - dwie nastepne i sufit w tym dziwnym starym rozu. Na jednej jest wstawka czekolady, bo tam wieszak na scianie bedzie.
- magenta

- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Aguniu jestem fanką beżu, brązu, ale lubię też wprowadzać kolor, w niezbyt dużej ilości do tego zestawienia. Co by monotonnie się nie zrobiło. Lubię jak coś przyciąga wzrok, jakiś akcent
Wnętrze ze zdjęcia jest baaardzo przytulne, takie buduarowe
Co do clemka, byłam zobaczyć nazwę i znowu zapomniałam
masakra. Na mojej fotce ma kolor brudnego różu (paleta chłodnych barw
), chociaż przez promienie słoneczne, które na niego padają wygląda na cieplejszą barwę. Ten kolor ze zdjęcia jest kolorem listopadowym, wypranym przez deszcz, podmrożony przez przymrozki, w rzeczywistości clemek ma mocny czerwono-fioletowy kolor. Mam nadzieję, że mnie zachwyci w lato .
Juluś, ceny powojników w ogóle są zachwycające dla mnie
poważnie
Są to przepiękne rośliny i na prawdę tanie.
Połączenia brązu i brudnego różu są bardzo angielskie. Zwykle ich kanapy we wzory różane są właśnie w takim połączeniu. A twoja tapeta ma jakieś wzory?
Poniżej kawałek kąta w moim domu, który uprzejmie sobie wszyscy udostępniamy
Przy kominie najcieplej
Jeszcze bez świątecznych ozdób.

Co do clemka, byłam zobaczyć nazwę i znowu zapomniałam
Juluś, ceny powojników w ogóle są zachwycające dla mnie
Połączenia brązu i brudnego różu są bardzo angielskie. Zwykle ich kanapy we wzory różane są właśnie w takim połączeniu. A twoja tapeta ma jakieś wzory?
Poniżej kawałek kąta w moim domu, który uprzejmie sobie wszyscy udostępniamy

Bardzo przytulnie
mam bardzo podobny kominek, też otwierany do góry i zabudowa w trawertynie, tyle że ściana grafitowa... jak do tego trawertynu będzie grała czekolada (to bezdyskusyjne) z takim brudnym różem w dodatkach?
- magenta

- Kontakt:
Aguś myślę, że baardzo dobrze zerknij tu
- Jule

Mnie sie bardziej stary roz podoba z pastelowym seledynem czy turkusem ale taki juz mialam, to teraz cos innego.
Tapeta jest tloczona w prazki i na scianie wyglada jak material, nawet chyba ladniej to sie prezentuje niz jasniutko szara z tego samego rodzaju ale z faktura ala tynk, ktora mam w gornym wiatrolapie.
Tapeta jest tloczona w prazki i na scianie wyglada jak material, nawet chyba ladniej to sie prezentuje niz jasniutko szara z tego samego rodzaju ale z faktura ala tynk, ktora mam w gornym wiatrolapie.
- magenta

- Kontakt:
Bardzo lubię tapety i to właśnie tak na jednej ze ścian, albo w różnych fakturach i wzorach a w tych samych kolorach. W dwóch pokojach tak mam. Niebawem będę zmieniać, to znowu coś wymyślę.
Znajoma ma na przykład jedną ścianę pokrytą takim delikatnie opalizującym, jakby mieniącym się pyłem. Bardzo delikatnie. Super to wygląda 
- Jule

Tez lubie tapety, mam do nich slabosc ale za malo pomieszczen zeby duuuuzo posiadac hihi
Ten mieniacy sie pyl, robi sie werniksem w plynie "Snieg" sie to to nazywa i super przy swietle halogenowym wyglada
kawalek sciany w tej lazience z lupkiem będę tym robic - tyle ze wlasnie flisowa tapete tym pociagne i u mnie bedzie swiatlo jarzeniowe zamiast halogenow 
Ten mieniacy sie pyl, robi sie werniksem w plynie "Snieg" sie to to nazywa i super przy swietle halogenowym wyglada
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Kasia, fajne inspiracje dekoratorskie
Ja w tym roku nie planuję zmian, dopiero 3 lata mieszkam w nowym domku więc jeszcze mi się nie opatrzył
Ale kolorki zawsze można zmienić... 
ps. czytałam u Gosi o Twoich głogach
Czy możesz przypomnieć jak kwitły? 
ps. czytałam u Gosi o Twoich głogach
Ja też kocham tapety.... nad łóżkiem w sypialni mamy taką fajną w nieregularnych karbowanych paskach kolory grafit/srebro/oliwka... jak będę miała humor, to cyknę detale. Mam jednak i ją ochotę zmienić wiosną... we Fluggerze, gdzie kupujemy farby, mają nieziemsko piękne tapety teraz... a jakie lustra i lampy upatrzyłam sobie w Almi dziś...
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Znowu remonty. Chyba mnie to w końcu nie minie, bo to się staje zaraźliwe.
Najgorsze, że to co pokazujecie też mi sie podoba
Najgorsze, że to co pokazujecie też mi sie podoba
- magenta

- Kontakt:
Witajcie po krótkiej przerwie 
Julka ja też nie mam za wiele powierzchni, poza tym lubię tylko w kawałku, jakąś część wytapetować
. Na jednej ścianie tapeta, a druga pomalowana.
O tym pyle, o którym piszesz to faktycznie ze śniegiem w tytule coś mi się kojarzy. Też chyba sobie zapodam. Łupki w łazience i inne tym podobne klimaty baardzo lubię, chociaż moja łazienka jest całkowicie inna. Pomarańczowo-żółta-kremowa. Muszę się budzić jak do niej wchodzę. A to kompletnie nie moje kolory na życie
Kasiek lubię takie klimaty, chociaż z beżem łączę u siebie żywsze barwy. Kolory można właśnie zmieniać w dodatkach
Poduchy, pledy itp. Niestety nie udało mi się na szybciasa znaleźć głoga, ale jak znajdę to wkleję 
Monika jeśli mówisz o moim fotelu to dzięki
Można się na nim wyciągnąć bo jest rozkładany 
Aguniu a ja mam w sypialni tapetę w róże brudno-fioletowe, ale już niedługo , bo pewnie w lato jak będą finanse (a tego nigdy nie da się przewidzieć) robimy zamianę miejsc
Dzieci będą osobno, starszy wyląduje w sypialni, młodszy w gabinecie (nad czym mój M. nieustająco lamentuje i w sumie mi go żal-ale jestem twarda jak stal), a my w pokoju dzieci
Zmiany spore i radość tworzenia nowych klimatów
Małgosiu To bardzo przyjemne, robić coś od nowa. Remont i odświeżanie mieszkania po 6 latach to akuratnia pora
Wcześniej tego nie robiliśmy bo chłopaki, ciągle ocierali się o ściany itp, itd i szkoda było sensu
Dla ożywienia nastroju różyczka pnąca, super exelsa

Julka ja też nie mam za wiele powierzchni, poza tym lubię tylko w kawałku, jakąś część wytapetować
O tym pyle, o którym piszesz to faktycznie ze śniegiem w tytule coś mi się kojarzy. Też chyba sobie zapodam. Łupki w łazience i inne tym podobne klimaty baardzo lubię, chociaż moja łazienka jest całkowicie inna. Pomarańczowo-żółta-kremowa. Muszę się budzić jak do niej wchodzę. A to kompletnie nie moje kolory na życie
Kasiek lubię takie klimaty, chociaż z beżem łączę u siebie żywsze barwy. Kolory można właśnie zmieniać w dodatkach
Monika jeśli mówisz o moim fotelu to dzięki
Aguniu a ja mam w sypialni tapetę w róże brudno-fioletowe, ale już niedługo , bo pewnie w lato jak będą finanse (a tego nigdy nie da się przewidzieć) robimy zamianę miejsc
Małgosiu To bardzo przyjemne, robić coś od nowa. Remont i odświeżanie mieszkania po 6 latach to akuratnia pora
Wcześniej tego nie robiliśmy bo chłopaki, ciągle ocierali się o ściany itp, itd i szkoda było sensu
Dla ożywienia nastroju różyczka pnąca, super exelsa

- Jule

To widzie, ze szykujesz znaczne zmiany
lubie, lubie, będę kibicowac i podgladac
Tapete tez tylko w akcentach posiadam. Wczoraj jak bylam w sklepiku po bulki, to zakupilam sobie gazete Cztery Katy, bo na okladce swiateczne dekoracje wypatrzylam i co widze w srodku Agusiowe wnetrze
Tapete tez tylko w akcentach posiadam. Wczoraj jak bylam w sklepiku po bulki, to zakupilam sobie gazete Cztery Katy, bo na okladce swiateczne dekoracje wypatrzylam i co widze w srodku Agusiowe wnetrze
- magenta

- Kontakt:
Jula trzymaj kciuki, żeby plany nam się udały! 
No bo inspiracja Agi była właśnie z 4 kątów tylko www
No bo inspiracja Agi była właśnie z 4 kątów tylko www
Przez Was dziewuszki - albo może dzięki Wam - coś czuję że wiosna będzie pracowita w domu i zagrodzie... z czegoś trzeba będzie zrezygnować, to trudny wybór jest... Julek, tak jak Kasia pisze, wnętrze czekolady w połączeniu z brudnym różem, jest właśnie z Czterech Kątów... jest tam coś ciekawego? warto kupić? pewnie szereg pomysłów na świąteczne dekoracje?
Kasiu, u Ciebie szykuje się rewolucja! Super
Kasiu, u Ciebie szykuje się rewolucja! Super