Pasja - cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Pasja - cz.3

Post »

Moze to sprezentowal, to za duzo powiedziane ale cena byla zachwycajaca :lol:
Agus polaczenie pierwsza klasa - wiem nieobiektywna jestem, bo wiatrolap na dole mam w takich kolorach. Foto troche nie halo ale przy lampie wychodzi przeklamane - dwie sciany mam w czekoladzie zlamanej rozem (tapeta z fizeliny) - dwie nastepne i sufit w tym dziwnym starym rozu. Na jednej jest wstawka czekolady, bo tam wieszak na scianie bedzie.
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Aguniu jestem fanką beżu, brązu, ale lubię też wprowadzać kolor, w niezbyt dużej ilości do tego zestawienia. Co by monotonnie się nie zrobiło. Lubię jak coś przyciąga wzrok, jakiś akcent :) Wnętrze ze zdjęcia jest baaardzo przytulne, takie buduarowe :D
Co do clemka, byłam zobaczyć nazwę i znowu zapomniałam ;:124 masakra. Na mojej fotce ma kolor brudnego różu (paleta chłodnych barw :) ), chociaż przez promienie słoneczne, które na niego padają wygląda na cieplejszą barwę. Ten kolor ze zdjęcia jest kolorem listopadowym, wypranym przez deszcz, podmrożony przez przymrozki, w rzeczywistości clemek ma mocny czerwono-fioletowy kolor. Mam nadzieję, że mnie zachwyci w lato .
Juluś, ceny powojników w ogóle są zachwycające dla mnie ;:oj poważnie ;:108 Są to przepiękne rośliny i na prawdę tanie.
Połączenia brązu i brudnego różu są bardzo angielskie. Zwykle ich kanapy we wzory różane są właśnie w takim połączeniu. A twoja tapeta ma jakieś wzory?

Poniżej kawałek kąta w moim domu, który uprzejmie sobie wszyscy udostępniamy :lol: Przy kominie najcieplej :) Jeszcze bez świątecznych ozdób.
Obrazek
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Bardzo przytulnie :) mam bardzo podobny kominek, też otwierany do góry i zabudowa w trawertynie, tyle że ściana grafitowa... jak do tego trawertynu będzie grała czekolada (to bezdyskusyjne) z takim brudnym różem w dodatkach?
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Aguś myślę, że baardzo dobrze zerknij tu
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mnie sie bardziej stary roz podoba z pastelowym seledynem czy turkusem ale taki juz mialam, to teraz cos innego.
Tapeta jest tloczona w prazki i na scianie wyglada jak material, nawet chyba ladniej to sie prezentuje niz jasniutko szara z tego samego rodzaju ale z faktura ala tynk, ktora mam w gornym wiatrolapie.
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Bardzo lubię tapety i to właśnie tak na jednej ze ścian, albo w różnych fakturach i wzorach a w tych samych kolorach. W dwóch pokojach tak mam. Niebawem będę zmieniać, to znowu coś wymyślę. ;:108 Znajoma ma na przykład jedną ścianę pokrytą takim delikatnie opalizującym, jakby mieniącym się pyłem. Bardzo delikatnie. Super to wygląda :)
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tez lubie tapety, mam do nich slabosc ale za malo pomieszczen zeby duuuuzo posiadac hihi
Ten mieniacy sie pyl, robi sie werniksem w plynie "Snieg" sie to to nazywa i super przy swietle halogenowym wyglada ;:108 kawalek sciany w tej lazience z lupkiem będę tym robic - tyle ze wlasnie flisowa tapete tym pociagne i u mnie bedzie swiatlo jarzeniowe zamiast halogenow :wink:
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Kasia, fajne inspiracje dekoratorskie :D Ja w tym roku nie planuję zmian, dopiero 3 lata mieszkam w nowym domku więc jeszcze mi się nie opatrzył :lol: Ale kolorki zawsze można zmienić... ;:224
ps. czytałam u Gosi o Twoich głogach ;:138 Czy możesz przypomnieć jak kwitły? ;:170
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
monimg
500p
500p
Od: 13 lut 2012, o 13:16

Post »

Dla mnie fotel bomba ;:oj
x-ag-a
---

Post »

Ja też kocham tapety.... nad łóżkiem w sypialni mamy taką fajną w nieregularnych karbowanych paskach kolory grafit/srebro/oliwka... jak będę miała humor, to cyknę detale. Mam jednak i ją ochotę zmienić wiosną... we Fluggerze, gdzie kupujemy farby, mają nieziemsko piękne tapety teraz... a jakie lustra i lampy upatrzyłam sobie w Almi dziś...
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Znowu remonty. Chyba mnie to w końcu nie minie, bo to się staje zaraźliwe.
Najgorsze, że to co pokazujecie też mi sie podoba :roll:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witajcie po krótkiej przerwie :)

Julka ja też nie mam za wiele powierzchni, poza tym lubię tylko w kawałku, jakąś część wytapetować ;:108. Na jednej ścianie tapeta, a druga pomalowana.
O tym pyle, o którym piszesz to faktycznie ze śniegiem w tytule coś mi się kojarzy. Też chyba sobie zapodam. Łupki w łazience i inne tym podobne klimaty baardzo lubię, chociaż moja łazienka jest całkowicie inna. Pomarańczowo-żółta-kremowa. Muszę się budzić jak do niej wchodzę. A to kompletnie nie moje kolory na życie :lol:

Kasiek lubię takie klimaty, chociaż z beżem łączę u siebie żywsze barwy. Kolory można właśnie zmieniać w dodatkach ;:108 Poduchy, pledy itp. Niestety nie udało mi się na szybciasa znaleźć głoga, ale jak znajdę to wkleję :)

Monika jeśli mówisz o moim fotelu to dzięki :) Można się na nim wyciągnąć bo jest rozkładany :)

Aguniu a ja mam w sypialni tapetę w róże brudno-fioletowe, ale już niedługo , bo pewnie w lato jak będą finanse (a tego nigdy nie da się przewidzieć) robimy zamianę miejsc :lol: Dzieci będą osobno, starszy wyląduje w sypialni, młodszy w gabinecie (nad czym mój M. nieustająco lamentuje i w sumie mi go żal-ale jestem twarda jak stal), a my w pokoju dzieci ;:138 Zmiany spore i radość tworzenia nowych klimatów :heja

Małgosiu To bardzo przyjemne, robić coś od nowa. Remont i odświeżanie mieszkania po 6 latach to akuratnia pora ;:108
Wcześniej tego nie robiliśmy bo chłopaki, ciągle ocierali się o ściany itp, itd i szkoda było sensu :lol:

Dla ożywienia nastroju różyczka pnąca, super exelsa :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To widzie, ze szykujesz znaczne zmiany :heja lubie, lubie, będę kibicowac i podgladac ;:333
Tapete tez tylko w akcentach posiadam. Wczoraj jak bylam w sklepiku po bulki, to zakupilam sobie gazete Cztery Katy, bo na okladce swiateczne dekoracje wypatrzylam i co widze w srodku Agusiowe wnetrze ;:108
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Jula trzymaj kciuki, żeby plany nam się udały! :)
No bo inspiracja Agi była właśnie z 4 kątów tylko www :)
x-ag-a
---

Post »

Przez Was dziewuszki - albo może dzięki Wam - coś czuję że wiosna będzie pracowita w domu i zagrodzie... z czegoś trzeba będzie zrezygnować, to trudny wybór jest... Julek, tak jak Kasia pisze, wnętrze czekolady w połączeniu z brudnym różem, jest właśnie z Czterech Kątów... jest tam coś ciekawego? warto kupić? pewnie szereg pomysłów na świąteczne dekoracje?

Kasiu, u Ciebie szykuje się rewolucja! Super :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”