Witajcie moi drodzy
Śnieg stopniał i miejmy nadzieję, że już zapomni o nas...Zimno dalej jak diabli...
Aż się z domu nie chce wychodzić.
Kurcze dopiero to napisałam , spoglądam w okno a tu znowu prószy....No niech to sz... trafi!
Ewelinko trawnika mam sporo , ale nie mogę go ruszyć, bo w tym miejscu moja młodzież rozkłada basen a nawet siatkę do siatkówki. W najlepsze urządzają sobie boisko wśród moich roślin. No przecież tego im nie zabronię.

Jak grają tylko moje dzieci to już wiedzą, że trzeba delikatnie aby nic nie połamać , gorzej jak przychodzą ich znajomi. przecież nie będę co chwila wrzeszczeć żeby uważali na moje roślinki. Nawet jak w badmintona grają to rośliny są w niebezpieczeństwie a co dopiero jak piłka leci....
kiedyś na pewno trawnik zostanie uszczuplony. Jeszcze nie teraz, nie ten moment....
Kasiu śnieg na razie odpuścił. Przynajmniej u mnie.
Oby już to ciepełko wróciło...Biedne roślinki, tak się garnęły do rośnięcia a teraz je ta zimnica przystopowała.
Mam problem z różą New Dawn, nie sądzę aby to była sprawka przymrozku.
Już takie listki miała przed przymrozkami. Takie jakby papierowe, nie wiem co jej jest?
Może ktoś pomoże?
Jadziu daj już spokój z tym śniegiem. Załącz lepiej ogrzewanie jakieś aby to wszystko stopniało...
Takich kamoli u mnie jest trochę...Teściu miał kiedyś taką manię skalniakową...
W takim razie dla ciebie zdjęcie skalniaczka jeszcze raz.
Maryniu ostatnimi dniami ,u większości z nas widoki wiosenne coś bardzo białe...
Mam przesadzać moje parapetowe sadzonki i przez tą pogodę nic mi się nie chce.
Leń mnie dopadł...
Kasiu 100780 dziękuję ci bardzo. Fajnie się ogląda takie zdjęcia , ale ile ja się nakombinuję zanim je zrobię. Z jednej strony garaże, z drugiej śmietniki, prowizoryczna altana teściów , stare szopki sąsiadów....I jak tu robić szersze ujęcia?
Małgosiu a jak u ciebie pogodowo?Muszę zaraz lecieć cię odwiedzić. Mam trochę zaległości w niektórych wątkach. U mnie

przebłyskuje ale zimno okropnie...
A już tak było dobrze...
Widzicie te małe pączuszki? Będą kwiatuszki!!!!!