W.o...Psach 4cz. (2007.10 - 2008.05)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
bobi
500p
500p
Od: 12 maja 2006, o 09:00

Post »

Soniu, nawet kilkudniowy post psu nie zaszkodzi ... jeśli sam podejmuje taką decyzję :roll:
Micha jest stawiana ... po 20 minutach znika ... 0 smakołyków i innych takich :|
Można michę z ulubionym żarełkiem proponować psu dwa razy dziennie i jeśli nie chce jeść, to zostawić go w spokoju (ja wiem jakie to trudne :) ) ... te diabolce wiedzą, że zawsze coś im się dostanie i dlatego nie boją się głodu.
Blacha na serce i powodzenia :)
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

Jeanne pisze: trzeba było go karmić z łyżeczki/widelca i jeszcze straszyć że "Przyjdą pieski i ci zjedzą" ;:191
też straszę psim sąsiadem rudzielcem i nic nie pomaga ;:198 ale dodam, że zrobiłam gofry i zostały 3 sztuki na stoliku i gdy tylko zostawiliśmy je bez opieki to Kefir się nimi troskliwie zajął ;:191 a jak zapytałam kudłacza gdzie są gofry, to się ostentacyjnie oblizał ;:225
Bobi najgorsze w tym wszystkim jest to, że chyba zmuszona będę dawać mu suchą karmę, bo ta gotowana niestety, ale się po jakimś czasie psuje, a on za suchą to nigdy u mnie nie przepadał :roll: ale jakoś damy radę. Jedzenie chowam po ok. 15 minutach, ale to nie robi na nim wrażenia :wink:
Awatar użytkownika
bobi
500p
500p

Post »

sonia pisze: ... ale dodam, że zrobiłam gofry i zostały 3 sztuki na stoliku i gdy tylko zostawiliśmy je bez opieki to Kefir się nimi troskliwie zajął ;:191 a jak zapytałam kudłacza gdzie są gofry, to się ostentacyjnie oblizał ;:225
:lol: :lol: :lol: to już wszystko wiadomo :lol: ... Kefir głodny nie chodzi :lol: i śmierć głodowa mu nie grozi :lol:
Awatar użytkownika
bobi
500p
500p

Post »

... a to moje psisko ... patroluje swoją :wink: ulicę :lol: ...

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p

Post »

Bobi ale chyba Twój piesio bez opieki nie patroluje ulicy, bo ktoś go jeszcze ukradnie, taki on śliczny Niuniek ;:226
a kudłacz sobie radzi, jak nie dostanie to wykorzysta chwilę nieuwagi i ukradnie ;:225 chociaż tak nie powinno być, bo nigdy nie zwalczę jego grymaszenia w jedzeniu, ale nasze poprzednie psiaki nie kradły i my od nowa uczymy się zachowania psa, bo suczki były charakterem i zachowaniem bardzo podobne do siebie, tak ten to jest czysty łobuz ;:175
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Dla wszystkich posiadaczy psiaków z rodowodem - tu możecie je zgłaszać do kalendarza :D

http://www.proanimals.net/content/view/ ... ng,polish/
Awatar użytkownika
bobi
500p
500p

Post »

sonia pisze:Bobi ale chyba Twój piesio bez opieki nie patroluje ulicy, bo ktoś go jeszcze ukradnie, taki on śliczny Niuniek ;:226
Soniu, za ślicznego Niuńka ... dziękuję :D , a co do ukradnie ... :roll: ... odważnych brak :lol:
Sąsiedzi Bobiego lubią, ale czują respekt 8) :) ... jeśli już znalazłby się obcy-obcy, chętny do zabrania Niuńka, to jemu (miśkowi znaczy się) tak pięknie :lol: w garrrrrdle grrrrra :evil: , a poza tym nigdy nie jest poza posesją bez opieki 8) :)
Awatar użytkownika
FIGA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2007, o 10:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Sesja zdjęciowa
Laki
Obrazek

Blondynka
Obrazek

Plamka
Obrazek

Mała Mi
Obrazek
Tak wyglądają ząbki i nosek :P
Obrazek Obrazek
Moje linki
KATARZYNA
Awatar użytkownika
dewuka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2008, o 13:37

Post »

O rany Figo! Ty mi tu takich zdjęć nie wstawiaj, bo ja spać nie będę mogła. Aż piszczeć zaczęłam. O rany jakie cudka. ;:6
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Dewuko, a będzie jeszcze gorzej (dla Ciebie oczywiście) bo ich uroda dopiero rozkwita :lol:
Figo cudowne szczeniaki.
Awatar użytkownika
FIGA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2007, o 10:21

Post »

Dzięki za miłe słowaObrazek
Moje linki
KATARZYNA
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p

Post »

FIGA urocze kruszynki ;:226
Bobi aż wierzyć się nie chce, że Miśkowi Niuńkowi w gardle grrrra ;:183
Danka najpierw się napaliłam na pomysł wysłania zdjęć kudłacza, a potem zapał ostygł, bo ja ewentualnie jak zdjęcie mojego psa znajdzie sie w tym kalendarzu to będę miała satysfakcję, a inni będą na tym zarabiać. Nie myślcie, ze jestem jakąś materialistką ale mam mieszane uczucia, chociaż nie powiem, że kusi mnie wysłać tam zdjęcia Kefira ;:225
a co wy o tym sądzicie :?: tzn. nie mam na myśli co myślicie o pomyśle bym wysłała zdjęcia tylko o moich wątpliwościach ;:218
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2007, o 09:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

przecież ja je zaraz schrupie na śiadanko

słodziaki że aż...
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Soniu z tego co przeczytałam na stronach kalendarza zysk jest przeznaczany na ratowanie psów - np z kalendarza z bullterierami na ratowanie jakiś biednych bulków.
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p

Post »

DankaWS a to inna sprawa, skoro to ma być na cele charytatywne to jestem jak najbardziej za :D
nie doczytałam wszystkiego :oops: , a juź kręcę awanturkę :wink:
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”