Liliowce jak widzę bardzo udane, mimo tego, że czasem nie te co się zamawiało.
A powojnik o jakim marzę.
Kiedy u mnie takie będą ?........

a liliowce
  a liliowce  

po prostu padłam, nie mogę patrzeć na takie cudo, bo moja liliowcowa choroba drastycznie się pogłębia
  po prostu padłam, nie mogę patrzeć na takie cudo, bo moja liliowcowa choroba drastycznie się pogłębia  
   W liliowcach zakochałam się dopiero w tym roku, zawsze mi się podobały i mam 2 odmiany już duże i rozrośnięte, ale nie miałam pojęcia, że jest tyle niesamowicie pięknych odmian
 W liliowcach zakochałam się dopiero w tym roku, zawsze mi się podobały i mam 2 odmiany już duże i rozrośnięte, ale nie miałam pojęcia, że jest tyle niesamowicie pięknych odmian  jak to zobaczyłam to przepadłam
  jak to zobaczyłam to przepadłam 

można   na  nie  godzinami    patrzeć   i   nie   mieć  dość
  można   na  nie  godzinami    patrzeć   i   nie   mieć  dość    .  Ja  na  liliowce   zaczynam  chorować
 .  Ja  na  liliowce   zaczynam  chorować    .  To  już  trzecia  choroba  -  róże   ,  lilie   ,  a  teraz  liliowce  .  Muszę  się   za  nimi  rozglądnąć   .  Parę   w   ubiegłym  roku  dostałam  od  koleżanki   .
 .  To  już  trzecia  choroba  -  róże   ,  lilie   ,  a  teraz  liliowce  .  Muszę  się   za  nimi  rozglądnąć   .  Parę   w   ubiegłym  roku  dostałam  od  koleżanki   .