Dawno do Ciebie nie zaglądałam a teraz oczu nie mogę oderwać tyle pięknych roślin u Ciebie kwitnie.
Liliowce jak widzę bardzo udane, mimo tego, że czasem nie te co się zamawiało.
A powojnik o jakim marzę.
Kiedy u mnie takie będą ?........
Witaj Izabelko
Jestem oczarowana Twoimi liliowcami.Ja dzięki Tobie mam kilka ale jak do tej pory nie udało mi się zrobić im fotki.Jak idę do pracy zaczynają się rozkwity a jak wrócę już jest po "imprezie" uwiąd całkowity.Nawet nie mam jak Ci pokazać jakie mi podarowałaś.Może się jeszcze uda
Majko lilia Triumphator mnie też bardzo zauroczyła.Jest bardzo wysokia z ogromnymi trąbkami.
,Grazyna u ciebie w ogrodzie rosną tez piękne rośliny Haniajak zrobisz zdięcia to wstaw w swoim wątku to zobaczę co ja tam ci wysłałam.
Zakwitły następne lilie.
i liliowce NN
Izuś lilie bajeczne a liliowce po prostu padłam, nie mogę patrzeć na takie cudo, bo moja liliowcowa choroba drastycznie się pogłębia W liliowcach zakochałam się dopiero w tym roku, zawsze mi się podobały i mam 2 odmiany już duże i rozrośnięte, ale nie miałam pojęcia, że jest tyle niesamowicie pięknych odmian jak to zobaczyłam to przepadłam
Iza cudowne masz liliowce można na nie godzinami patrzeć i nie mieć dość . Ja na liliowce zaczynam chorować . To już trzecia choroba - róże , lilie , a teraz liliowce . Muszę się za nimi rozglądnąć . Parę w ubiegłym roku dostałam od koleżanki .
Lilie Twoje też piękne
Agnieszko moja choroba liliowcowa już trochę bardzej zaawansowana
Szkoda że nie wszystkie moje liliowce będą kwitły. Majka tej lilii nie kupuj bo mam dla ciebie. Danusia tą lilie mam na pewno z Lukonu.Jest cudna. Ewa choroba liliowcowa jest straszna bo za dużo odmian jest w sprzedaży i wszystkie chciało by się mieć.
Liliowiec
Róże
Lilia Henryi
Witaj Izabelko
Dlaczego Twój Henryi smutny patrzy w dół,mój patrzy na boki zalotnik jakiś,rozgląda się.Cudny ten żółty liliowiec.Za Twoją sprawą chodzę po moim ogrodzie i kombinuje gdzie by tu wygospodarować miejsce dla liliowców
Ja oglądam twoje cudeńka i tylko wzdycham!Pełny liliowiec wspaniały.U ciebie chodzić po ogrodze to tyko z przewodnikiem aby nic nie uszkodzić ,bo tyle tego masz.Co jeden kwiat to ładniejszy.