Ogród Igi - cz.5
- MalaRybka
- 1000p

- Od: 22 mar 2007, o 15:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Iga! Gdzie ty kurki zbierasz, na dodatek w takich ilościach. Smaku mi narobiłaś 
Pozdrawiam serdecznie. MałaRybka.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
-
iga23
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Sam bym pewnie nie znalazła, ale jak sąsiad 20 lat pracował w lesie to zna każde drzewo.mariasen pisze:Iga, gdzie znalazłaś tyle kurek? Musisz mieć niezłe tempo żeby tyle zebrać.
Ja bym się bała zabłądzić, tam są hektary lasu.
Kiedyś jeździłam z ojcem , wtedy wyjeżdżało się wcześnie rano , bo trzeba było do lasu dojechać rowerem.
Teraz w czasach samochodowych jest łatwiej.
Kurki obrane i pomrożone, będzie czym częstować gości.
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Igo - wcale sie nie nudziłam
to zdjęcie jest na pierwszej stronie Twojego wątku
W tę niedzielę byłam w Czechach i tam zobaczyłam fajna roślinką - coż to może być

W tę niedzielę byłam w Czechach i tam zobaczyłam fajna roślinką - coż to może być

Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
-
hanna_1962
- 500p

- Od: 2 lut 2008, o 17:12
Igo, zakładam skalniak i w związku z tym mam pytanko. Widziałam u Ciebie,że najpierw usypujesz ziemię, a potem układasz kamienie. Czy dobrze myślę? A te kamienie wkopuje się trochę? Bo gdzieś czytałam, że do połowy muszą być w ziemi. Twoje skalniaki są cudne, przyznam się od razu, że będę podpatrywać i naśladować Twoje pomysły. Chyba się nie pogniewasz. Zresztą mój skalniak będzie mały, więc nigdy nie osiągnie twojego uroku. I jeszcze jedno. Widziałam, że na brzegu skalniaków są ułożone murki. Czy nie wrasta tam trawa? A z koszeniem trawy nie ma problemu?