Działka na Kaszubach - amba 19 cz.2
-
Grazia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marysiu jestem w domu.Wyjeżdżałam o 18 30 to dopiero zaczęło się przejaśniać.Wyobraź sobie dojazd do mnie jak obok budują się 2 domy i jeździ ciężki sprzęt.Masakra,jazda po maśle.Moje kalosze na spacerze o mało nie zostały w tym maśle,tylko bulgotało i zassało się.Nie mogłam wyjąć butów z tego błocka żeby iść dalej.Ale dość narzekań.Było pięknie cudnie i w ogóle super.Mam nowe cudo na działce.Wstąp na moją stronę.Pozdrawiam.Grażyna
-
Grazia

- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mario jestem gotowa nieść do Ciebie wiadrami tą glinę.Popatrz dzieli nas ok 200 m i popatrz jaka różnica w gatunku gleby.
Może zaczniemy przenosić Twoją działkę na moją i odwrotnie,zobaczymy co z tego wyjdzie.Czy będziesz miała ochotę zaadoptować małą miodunkę?Tak działki mamy podlane superowo.Teraz jest tam M ma dalszy urlop.
Może zaczniemy przenosić Twoją działkę na moją i odwrotnie,zobaczymy co z tego wyjdzie.Czy będziesz miała ochotę zaadoptować małą miodunkę?Tak działki mamy podlane superowo.Teraz jest tam M ma dalszy urlop.
- amba19

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mój lawendowy-balkonowy......ciąg dalszy
Mamy aktualnie apogeum kwitnienia Kwiaty zostały dzisiaj przywiązane do patyka, bo wieje u nas dość mocno i majtało tym biedakiem - aż się bałam że go połamie.
A przed chwilą zauważyłam gościa. Jakim cudem w blokowisku na trzecim piętrze BĄK znalazł tego kwiatka - na prawdę trudno powiedzieć.

Mamy aktualnie apogeum kwitnienia Kwiaty zostały dzisiaj przywiązane do patyka, bo wieje u nas dość mocno i majtało tym biedakiem - aż się bałam że go połamie.
A przed chwilą zauważyłam gościa. Jakim cudem w blokowisku na trzecim piętrze BĄK znalazł tego kwiatka - na prawdę trudno powiedzieć.

Przespacerowałam się po twojej posiadłości od początku jej zaistnienia.809m2 to dużo i nie,jeśli nie szalejemy z zakupami.Widok na jezioroSobądzkie,bliskość lasku ,na dodatek z grzybami' to marzenie wielu z nas.Twoje opowieści były naprawdę ciekawe i każdą przeczytałam.Kafelki do pozazdroszczenia.O roślinach już nie wspomnę,chociaż cudowny ten czerwono-biały aster.Piękne zdjęcia zwłaszcza z motylami(modraszek ślicznota).
Marysiu,śliczny rekreacyjny teren i piękna działka.
Tygrysówka ma siostrzyczkę i niedługo będzie cieszyła oczy.Pozdrawiam serdecznie.
Marysiu,śliczny rekreacyjny teren i piękna działka.
Tygrysówka ma siostrzyczkę i niedługo będzie cieszyła oczy.Pozdrawiam serdecznie.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
-
sterlizja36
- 500p

- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U ciebie już mieczyki pięknie kwitną
,moje natomiast w tym roku wszystkie cebulowe opóżnione
.U mnie na działce też glina i już skutki opadów powoli odczuwam.Wczoraj wykopałam Modrzewia pendulę prawdopodobnie się utopił bo korzenie podgnite,dałam mu jeszcze szanse w innym miejscu podsypanym żwirem ale nie mam nadzieji dla niego.
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36